Jump to content
Battlefield.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/28/2016 in all areas

 1. 2 points
  Jupp holt på ifjor en god stund. Men single-heli var forbudt og ble beskyldt for makro så da ble jeg sur og gidda ikkje mer
 2. 1 point
  https://battlelog.co Noen som er med? Har spilt BF2 i en times tid nå. Ganske moro Alt er gratis men tror du trenger en original cd-key for å spille på ranka servere.
 3. 1 point
  Takk for gode tilbakemeldinger! Jeg prøver å holde meg til et kort i starten. Jeg vurderte 2x GTX 1080 i SLI, men mange spill/grafikk motorer har forsatt dårlig støtte for SLI. Derfor velger jeg det kraftigste kortet, selv om prisen er fryktelig stiv. Når alle spillene jeg spiller har god støtte for SLI, så kommer jeg til å vurdere et nytt Titan X-kort (Hvis jeg trenger mer kraft). Koster mye, men de kortene yter så ekstremt med en vannblokk, litt overklokking og en god bridge. Selvsagt er det smart å vente på GTX 1080Ti, men det har jeg ikke tid til Disse skjermkortene lanseres kjappere og kjappere, og det kommer hele tiden noe nytt og bedre. Jeg håper et Titan X-kort overlever en stund. Jeg skal tross alt spille i 1080p i minst 3 år til SSD har jeg, men takk for at du nevnte det. Jeg jobber en god del mer 3D modellering/animasjon (Autodesk Maya, Zbrush og ipi motion studio). Titan X takler disse oppgavene langt bedre enn GTX 1080, så selv om prisen er stiv får jeg god ytelse på 2 områder jeg er aktiv i. GTX1080Ti SLI er for dem som vil ha 100+ FPS i 4K. 4K PC-Gaming drøyer jeg til 2020 Har 4K OLED og snart XBO Scorpio - det får klare seg. EDIT: Jeg må innrømme at jeg er midt oppi et samlivsbrudd, så grensen for hva jeg får lov til å bruke på en PC har økt betraktelig, hehe.
 4. 1 point
  Gni det inn du, din jævel!
×
×
 • Create New...