Jump to content
Battlefield.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/27/2016 in all areas

 1. 2 points
  Jeg jobber som IT-arkitekt, systemansvarlig og teamleder for en større telecom-leverandør. Ganske spennende å få være med på alt nytt som skal lanseres til kundene. Ulempen er at jeg ikke er så hands on lenger selv, da mesteparten av tiden går med i møter. På pluss-siden kan nevnes at jeg har mye mer innflytelse mtp at beslutningene som tas er de riktige, og at jeg har noen juniorer som kan ta alle de kjedelige rutine-oppgavene jeg selv måtte gjøre før i tiden. Jeg er en såkalt halvstudert røver. Hoppet av studiene (datateknikk) da jeg ikke hadde motivasjon i det hele tatt. Begynte med kundeservice og jobbet meg videre derfra ved hjelp av interesse, forståelse, evnen til å være tolk mellom produkt/marked og IT-nerdene, stå på-vilje (har blitt mange lange dager og netter) og ikke minst latskap (jeg gidder bare løse et problem én gang så da gjør jeg det heller skikkelig første gangen). Det har vært mye spennende jobbing, men sikkert også en medvirkende årsak til at jeg er alenepappa annenhver uke nå.
 2. 1 point
  Tenkte å lade opp til BF1 med å begynne å spille litt BF4 igjen. Om du vil være med sitter jeg på vår nye TS(ip: battlefield.no).
 3. 1 point
  har begynnt å spille litt igjen jeg og! Skal se om jeg får installert TS i kveld
 4. 1 point
  Kjære Battlefield.no medlemmer, spillere og lesere Vår hovedsponsor gjennom det siste tiåret har lagt ned driften. Multigamer.no, gjennom AltiBox, leverte forum, portal, spillservere og Mumble. Battlefield.no og Hellfragger.no bestemte seg for å fortsette så lenge dere synes vårt spillsamfunn har en plass i det norske og skandinaviske miljøet. Vi retter en stor takk til dere som har donert penger som går direkte til arbeidet. Som del av omorganiseringen valgte vi å gå for Teamspeak 3 som du kan laste ned her. Du vil møte de samme kanalene du kjenner fra Mumble, tilslutte deg flere TS3 servere samtidig, styre volum på individuelle spillere, legge til bokmerker og venner og ta i bruk nye egenskaper. Adressen er: Battlefield.no og du behøver ikke passord. Vi håper du har glede av tilbudet.
×
×
 • Create New...