Jump to content
Battlefield.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/14/2015 in all areas

 1. 1 point
  Da begynner det å nærme seg, og har kommet på et par ting: - TP-kabler. Ta med det. - Switch, helst 8-ports. Har ikke dette selv, noen av dere som har? Mener at jeg hørte noen på mumble si at de hadde, men husker ikke så godt. Alternativt er Wi-Fi - hehehe.... - Igjen, har bare spisestuestoler fra IKEA. Hvis du ikke vil sitte på det, så ta med egen. Jeg hjelper til med montering og bæring selvsagt når dere kommer. - Madrasser/liggeunderlag/soveposer. Dere er jo erfarne LANere, så regner med at dere veit hva dere skal ha med. - Drikke og mat. - Ta med egen tannbørste. Dere får ikke bruke min! Ellers så tror jeg at jeg får løst bordproblemet, så alle skal få plass. Detta blir moro! :D
 2. 1 point
 3. 1 point
  Dette er en del av anti-hacken vi kjører, InfiSTAR. Er der for en grunn, men ser det kan være mulig å ta bort. Spørsmålet er vel om det å ta bort sjekken på disse knappene vil ha noe innvirkning på sikkerheten. Men ser ikke for meg at det er spesifikke knapper på tastaturet som er det største hodebryet til de som utvikler hacks Hadde vært lekkert , det er 10 lange sekunder mens cessnaen er på tur i skauen bare fordi du bommet på ESC knappen får å justere lyden på flyet.
 4. 1 point
  Mulig å fjerne det der'e you have pressed a forbidden key bullshittet? Én misclick mens man flyr er jo tilnærmet garantert kræsj. Vet om flere som synes det er en uting, ikke bare meg.
×
×
 • Create New...