Jump to content
Battlefield.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/10/2014 in Posts

 1. 5 points
  Først av alt. Jeg har ingen løsninger eller forslag på utfordringene. Bare noen betraktninger. Etter å ha spilt på 01 et par måneder og lest igjennom tråden er det et par ting som slår meg. Her finnes ingen engler. Personlig tror at alle har sine svin på skogen, lik på loftet eller spissfindige fremstillinger av virkeligheten som gavner en selv best. Det er mange grupperinger og spillestiler her. Noen som er snille som lam på dagen og som fremstår som rasshøl og drittsekker på kvelden/natta. Noen som bare surrer med sitt eget. Noen bygger imens andre er ute med pvp-radar’n på. Noen er vennlige, noen ikke.. osv osv.. Adminstratorer er helt nødvendig. Det er nok alle enige om. Utfordringen og kimen til mye bråk og støy er at admins har tilgang til adminkart/admintools. Det vil derfor alltid kunne stilles spørsmål rundt vedkommende admins integritet, når denne spiller sammen med en gruppering. Dette er ikke til å komme utenom. Så er det kommunikasjon ingame og på mumble/ts. Jeg vet jo at folk er superengasjerte i et spill som er sykt vanedannende, krevende og der tapet kan bli stort osv. Jeg sitter likevel inne med en følelse av at nokså mange av dere faktisk er voksne mennesker… Fra tid til annen må det derfor kunne gå an å utrykke seg noe mer taktfullt og diplomatisk enn hva som ofte er tilfelle. Om ikke – ta en timeout. Det er sjelden lurt å skrive, rope eller gjøre noe som helst annet – i affekt. Viljen til endring? Tja kanskje det, men personlig tror at det starter med deg. Ingen nevnt – ingen glemt.
 2. 2 points
  Denne tråden er jo ment for å mjuke opp stemningen ingame på serverene, Dayz er og blir fortsatt en mod til Arma II, det er bugs, scripts og serverprogrammer som krever mye tid og kunnskap for å skru sammens til ett noenlunde fungerende produkt. Ettersom moddene er under konstant utvikling, vil dette påvirke måten det spilles på samt regeloppsettet. For vanilla dayz var det rimelig enkelt, "ikke glitch eller hack, alt annet er tillatt". Nå har vi etter basebygging, tradecitys etc. ble lagt til utviklet ett regeloppssett etter beste evne. Disse reglene våre har vært oppe til diskusjon og endringer flere ganger ettersom de har vært prøvet i Klagemuren. I utgangspunktet så bør jo ett spill være slik at alt som er mulig å gjøre i spillet ikke skal være ulovelig. Men de aller, aller fleste er vel enig med meg når jeg nevner aktiviteter som, combatlog, baserasering, bygge inne andres baser, spam/rasisme i chat, ufin oppførsel i safezone etc. ikke er justerbare av spillet selv og dermed krever ansvar fra hver enkelt spiller, regeloppsett og administratorer. Jeg vil til slutt si noen ord og setninger som er nevnt tidligere i andre tråder, men som ikke bør gå i glemmeboken. Fra Cri himself "Det regelsettet vi har dekker dessverre ikke alle tilfeldigheter som kan skje i DayZ spillingen, men vi håper jo at spillerne selv klarer å reflektere litt over hva som gangner serveren og spillet som foregår på server." "Formålet med serveren og reglene er å kunne ha et best mulig spill som alle kan være med på, den siste tiden har derimot spillet på Norway 01 vært vanskelig. Friheten som alle spillere har på server er noe vi ønsker å opprettholde, det skal være så fritt som over hode mulig på Norway 01/02/03 og enkle regler å forholde seg til, men med den friheten så kommer det også et ansvar som legges direkte på spillerne." "Vi prøver å oppfordre spillere til roleplay, som vi synes en viktig del av DayZ. Både douchebags og bandits er en del av spillet, men bruk sunn fornuft og hold deg innenfor reglene. DayZ serverne fra Battlefield.no oppfordrer til å gjøre spillet spennende. Vi håper at den underholdningen vi skaper sammen kan være mest mulig rettferdig og gøy for alle som er med å spiller hos oss."
 3. 2 points
  Etter å ha lest denne hotel cæsar tråden så ser jeg at det er bra jeg har blitt single og er på datern. jaggu... Har ikke gått glipp av mye.
 4. 2 points
  Syns Morten tar opp flere emner som er viktige her. Men selvsagt i helt feil tråd. Men jeg mener det er viktig å ta "klagene" til Morten seriøst, selv med et tydeligvis dårlig rykte blant sjefene. At postene oppfattes som "grining" eller "rage" forstår jeg. Og det tror jeg Morten også gjør, men det er viktig å klare å se hva som blir sagt og hva som kan være årsaken til "utbruddene". Trekker ut en ting jeg mener er viktig ifra Morten sitt brev; Vi som vanlige spillere har så langt derifra samme mulighet som admins å gjøre kontroll og bevissamling av folk man mistenker, det eneste man kan gjøre er å rapportere vår mistanke via forum eller annen kanal. Sånn er det bare, det å ikke ha mulighet til å etterforske eller produsere skikkelige beviser selv er en frustrerende følelse. Jeg tror i dette tilfellet at den frustrasjonen har tatt litt overhånd og resultatet blir et innlegg som Morten postet her. Det er en balansegang som er vanskelig, hvor man skal balansere hvordan man skal ta opp slike saker og hvordan man ikke skal overbelaste en stab som kunn bedriver frivillig arbeid for en gratis spillopplevelse for oss alle. Serveren har i disse dager omtrent ikke spillere, vi får se på løsninger på hvordan vi kan gjøre at serveren blir mer attraktiv fremfor andre, for meg nå er det nesten uaktuelt å spille på server hvor det aldri er flere en 15 stk, men jeg liker bf.no sine servere veldig godt og ønsker ikke å finne en annen server hvor jeg kan spille fast. Jeg savner gode og planlagte events
 5. 1 point
  Har ikke sett Jackal uttale seg positivt om noe gamingrelatert siste 10 årene... ^^,
 6. 1 point
 7. 1 point
  Challenge Accepted! (19:52:07) : RCon admin #2: (To Morten) Foreslår du kaster den svarte nøkkelen du loota fra Ramos.... Jeg er undercover.... prøver å få fellende beviser for at en jukser.... gjemte meg inni muren i håp om at du ikke skulle se meg så du kunne løpe videre. (Hawkhill) (19:52:32) : (Side) Morten: you shitting me? (19:53:26) : RCon admin #2: (To Morten) Kan beholde gear du loota fra meg.... men kast nøkkelen er du snill..... ikke si noe om dette i side.... (19:54:59) : RCon admin #2: (To Morten) Kan komme inn på kanal 3 på mumble om det er noe du lurer på. (20:07:49) : RCon admin #3: (To Morten) Føles kansje unfair, men glemte å legge fra meg nøkkelen før jeg porta meg opp. Er ikke deg jeg etterforsker :-) (Hawk)
 8. 1 point
 9. 1 point
  utfordrer begge til og legge ut sine "bevis" så får vi se hvem som har rett
 10. 1 point
  Langt derifra...... Har det loggført jeg og så.....
 11. 1 point
  Just jizzed in my pants
 12. 1 point
  The Witcher 2 knuser Elder Scrolls grafikkmessig spør du meg. De som sier noe annet har ikke spilt spillet Men gleder meg til TW3
 13. 1 point
  PC og next-gen versjoner CONFIRMED!!
 14. 1 point
  Har hatt ferie i to uker, bare en mnd igjen
 15. 1 point
 16. 1 point
  Does ur butt hurt that much?
×
×
 • Create New...