Jump to content
Battlefield.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/15/2013 in all areas

 1. 1 point
  Dere, jeg har skrevet inn GUID'en min helt riktig, jeg har huska Tittel og jeg har venta lenger enn langt. Admin banner meg fremdeles. Hjelp!
 2. 1 point
  Hei Toad. Det som skjedde her var kort og greit at ansvarlig admin klikket feil med litt knoting i adminmenyen. Dette, og det at du fikk korte svar i ettertid var at admin ble litt afk med porselensbesøk og hadde småbarnskrise i heimen. Vi beklager det som har skjedd, og tar hendelsen til etteretning. Mvh Gal Sektleder Hovedadmin - Hellfragger.no
 3. 1 point
  Det er ikke mulig! Lenge siden det ble fiksa
 4. 1 point
  Det er sikkert mange som jukser i bf3 akkurat som i andre spill, men bf3 er ikke typen spill man enkelt merker om man spiller mot noen som har wh eller ikke. det finnes tross alt spotting og det er tusenvis av tilfeldigheter som kan føre til at X spiller visste hvor du var/var heldig og kom bak deg. Jeg har sikkert spilt mot tusenvis av cheatere i bf3 uten å ha merket noe til dem, for de fleste som gjør det prøver ikke å gjøre det åpenlyst og siden de er dårlige spillere i utgangspunktet så har de liten innvirkning på spillet selv med juks. En middels god spiller som faktisk vet hvordan å spille vil ha mye større innvirkning på runden enn en dårlig spiller som cheater. Siden det da er tilnærmet umulig å hverken merke eller bevise at disse jukser velger jeg å ikke bry meg. Det betyr ikke at jeg synes det er greit at de jukser, men ignorance is bliss og hvorfor skal jeg irritere nyttesløst over at det sikkert er noen av de 64 folka på denne serveren som jukser? Unntaket er selvsagt de som bare kommer inn og dreper alle fra andre siden av mappet/oneshotter alle. Men de er jo ikke akkurat vanskelig å banne heller.
×
×
 • Create New...