Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 11/08/2011 in all areas

 1. 1 point
  Skulle ønske vi drev med kjernekraft vi også, utrolig teit å droppe så ren og billig energi. Folk i Norge er så hysteriske..." åhh neeiii kjernekraftverk, det kommer til å sprenge som en atombombe og alle vi bli misfostra, og alt vil bli tilintetgjort" Selv Japan som har blitt bomba ett par ganger av atombombe, har plenty med atomkraftverk tiltross for at de legger mellom 3 kontinentplater, og er det landet i verden som er mest utsatt for naturkatastrofer. Det som skjedde i Fukushima var forsåvidt selvforsynt. De visste at barrikadene som skulle beskytte mot flodbølger var altfor svake, og at kraftverket generelt trengte en gjennomgang. Kraftverket var heller ikke godt nok sikret mot KRAFTIG jordskjelv. Uansett I Norge derimot ligger landet vårt trygt plassert, langt fra kontinentale aktiviteter o.l.Vi har også økonomi til å drifte dette på en sikker måte.
 2. 1 point
  Ser ikke koden, er bare stjerner hos meg CoD4 fulgte gratis med preorder av MW3. Du har fått begge deler.
 3. 1 point
  S2 og sensation tar det samme ihvertfall. Men hva trenger du? Det fins på android, det samme som de fleste plattformer omtrent, støtter den ikke ogg, så er det sikkert en app som gjør det. Og på android er den ofte gratis
 4. 1 point
  Først og fremst bør FrP-representanter lære seg når de skal holde kjeft, for historien til det partiet til tross - så fortsetter de altså å buse ut med kommentarer som understreker så til de grader hvorfor de aldri kommer til makten her i landet. Dernest kan man prate om Oslo by, som jeg hadde gleden av å tilbringe de større deler av 20-årene mine i, og som jeg i disse dager ikke setter en fot i om jeg kan unngå det (i helgene på kveldstid i hvert fall). I grunn er alt fra og med Karl Johan ned til Oslo S, samt videre opp mot Grünerløkka steder man enten blir tilbudt blåsejobb til hundre spenn - eller en pent brukt kniv i nyrene. Tilbudene kommer for øvrig sjelden fra noen som er etnisk norske - uten at det er ment som en brannfakkel. Politibilen kan du gjerne se etter, men med tanke på områdene som de få bilene politiet har i tjeneste i helgen skal dekke, så ville jeg heller levert kupong på viking-lotto. Så hva har skjedd? Jeg vet faktisk ikke, og selv om man vanskelig kan spekulere her uten å dra opp det uunngåelige utlendingskortet, så blir det for billig å legge skylden på hudfarge. Staten Norge har ikke imponert i integreringsspørsmålet, om det er fordi integrering mellom kristne nordmenn og hovedsaklig muslimske innvandrere er utopi er en egen diskusjon, men med noen hederlige unntak er det litt olje og vann over nordmenn og deres "besøkende". Videre klarer ikke Staten Norge å drifte sine offentlige instanser ordentlig heller - vi er like flinke på investering i egen infrastruktur som vi er til å bemidle politiet og sykehusene. Hadde vi bare vært halvparten så flinke til å forvalte ressursene som vi er til å skryte av hvor flinke vi er til å gjøre det, så hadde det fa*n meg vært velstand så langt øyet kunne se. Og da sitter vi igjen med det faktum at jentene væpner seg til tennene for å tørre å gå på byen i sin egen hovedstad. Og det er faktisk ganske tragisk, spesielt med tanke på den falske tryggheten det sikkert kan gi dem. En snelle på 55 kilo som tror hun kan karate skal stoppe en kåt bamse på 90 kilo? Yeah right! Kanskje hvis hun heter Thea Næss, hvis ikke håper jeg hun tok med peppersprayen og. Jeg kjenner selv at jeg har ambivalente følelser for vigilante-virksomheten: det er fint med tiltak som gjør jentene tryggere, men det nesten uunngåelige faktum av at folket i gaten tar rettsak og domsavsigelse i egne hender er at det før eller siden er noen som blir feilaktig dømt. Det er i hvert fall liten tvil om at synlighet, og da både med folk i gatene (ikke bare politi, men også natteravner) og lykter som lyser opp gatene, fungerer! Videre bør det kanskje bli litt drøyere strafferammer... mener jeg leste at snitt-soningstid for en dømt voldtektsmann var 2 år? 2 år når du i verste tilfelle har ødelagt et helt liv? Håpløst - man får jo flere ganger så lang straff for å snyte på skatten! Det henger ikke på greip for folk flest, og det er tross alt folk flest som visstnok styrer dette landet.
 5. 1 point
  Jeg var faktisk natteravn på lørdag i oslo sentrum, herregud jeg har aldri hatt så mye respekt for politiet som etter den kvelden der. En ting er at det var cupfinale, men sattan så mange mennesker det er der ute som ikke tar ansvar for eget liv overhodet. Vi fant flere dresskledde menn sovende rundt på benker samt en foran den stengte inngangen til Oslo S. Vi geleidet tre jenter separat som var så fulle at de ikke greide å gå. Vi var med å avverge tre slåsskamper mellom idioter men måtte være vitne til en som ble slått rett i bakken og sparket mens han lå nede på youngstorget (natteravner skal ikke gå imellom hvis slåsskamp har brutt ut). I alle tilfellene var EN ting felles, alle skjelte ut, spyttet på og var frekke i kjeften mot politiet. Uten unntak. Han ene var så forbanna at han marsjerte bort til en politikvinne som sto halvveis med ryggen til og slo henne rett i huet. Når jeg dagen etter leser i aftenposten at politiet rapporterer om en rolig natt ser jeg med gru på de nettene de opplever som vanskelige.
 6. 1 point
  Phazed. Er det derfor de kaller deg Handsome?
 7. 1 point
  Jeg ligger mellom 55 og 70. Er det derfor jeg dør noen ganger? Det er ikke cheat fra motparten?
 8. 1 point
  F.eks det der ja. Hvorvidt du skal vente til over jul eller ikke må du nesten vurdere selv. Det kommer alltid bedre produkter, og du vil alltids få mulighet til å kjøpe noe til bedre pris. Føler du selv at det kan vente, så kan du vente. Om du må ha det nå, så kjøper du nå.
 9. 1 point
  Hvis du holder ut til like over nyttår så kommer både amd og nvidia med nye skjermkortserier med mer kraft for pengene enn i dag. Da får du et kort som holder koken lenger =) Hvis du ikke har oppgradert til windows 7, så vil det også gi mer futt.
 10. 1 point
 11. 1 point
  Tusen takk! Hadde hatt veldig lyst å delta selv, men ser ikke hvordan jeg kan klare det hvis jeg skal styre med resultater og oppsett og slikt heh. Får se hvordan det går, men det viktigste synes jeg er at vi får litt driv i SC2-delen av communityet! THE FUCKING WORD. Alt for lite aktivitet her inne, og mtp at det er verdens beste spill er det jo en fuckings skandale.
 12. 1 point
  Det jeg synes er det verste med blendingen er: Det ser ut til at lommelykta blender i alt for stor vinkel, man er ikke nødt til å peke rett på vedkommende i det hele tatt for at den skal blende. Det er idiotisk. I tillegg blender den for mye i sterkt lys (dvs, det ser ikke ut til at lysforholdene forøvrig hensyntas i det hele tatt). Laseren synes jeg i mindre grad er slik, den tror jeg må peke rimelig rett på deg for at du skal bli blendet. Det som også irriterer meg er at man ikke kan se om man har lyset av eller på. Det burde vært en indikator på dette ett eller annet sted på interfacet, når jeg har dette equippet må jeg til stadighet peke på mørke ting for å se om det er av eller på. Til sist er det veldig irriterende at det slås på hver gang man respawner, jeg ville gjerne at det var i den tilstanden jeg forlot det. Hadde disse tinga vært rettet på, tror jeg problemet hadde vært minimalt.
 13. 1 point
  Syns Metro er gøy eg.. Masse revive, heal og ammo points.. Lær dere å bruke smoke så er det ikke problem å komme seg igjennom...