Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
taken

Server regler - v 1.0

Recommended Posts

ENGLISH:

All our servers got a 120 ping limit and admins are asked to kick everyone breaking the limit.

Norwegian:

1. Mest mulig moro for flest mulig

Målet vårt med å tilby spillservere til allmennheten er at flest mulig skal ha det mest mulig moro på serverne våre. Og siden det alltid vil være folk som er ute etter å ødelegge, har vi innsett at vi har behov for både regler og serveradmins. Resten av reglene våre er konstruert for å prøve å få til mest mulig moro for flest mulig i praksis.

Husk dette, og du vil sannsynligvis både forstå og huske resten av reglene bedre.

2. ET: QW er et lagspill

ET: QW er på alle måter et lagspill, og for at et lagspill skal fungere og flest mulig skal ha det moro, må alle på laget bidra. Derfor oppfordres alle til å bli med i stridsgrupper. (eng: fireteams – fireteam menu er ”numpad enter”)

Om alle er med å bidrar til konstruktivt lagspill vil laget ditt sannsynligvis spille bedre, og både du og resten på laget ditt vil få en bedre spilleropplevelse.

Vi har satt opp spillserverne våre for at folk skal komme hit og ha det kjekt sammen. Derfor vil folk som oppfører seg umodent og/eller utidig risikere å bli vist bort. Inn under dette faller grov kjeftbruk og utskjelling av medspillere, også serveradmins. En generelt sur tone og manglende vilje til samarbeid og lagspill vil og dekkes av dette.

Å spille på en måte som skader laget kan medføre midlertidig ban fra serveren. Manglende spillforståelse er ingen unnskyldning, selv om vi vil være mer overbærende med nybegynnere enn veteraner. Lytt til erfarne spillere, og gjør ditt beste for å fremme samspill på laget ditt.

Enhver form for rasistiske eller diskriminerende utsagn vil bli slått hardt ned på, og i grove tilfeller dikke bare føre til at folk blir sparket ut fra serveren, men også stengt ute i kortere eller lengre perioder.

3. Enhver form for juks kan medføre permanent ban

Enhver form for juks (eng: cheat) eller utnyttelse av svakheter i spillet (eng: bug exploit) besvares med permanent ban fra serverne våre. Dette inkluderer også statspadding. Med dette menes alt som har da med å skade kjøretøy/utstyr for å reparere dette for å få rep. Poeng. Dette med å tømme magasiner, for så å få support poeng. Slikt vil bli slått hardt ned på. Dette med å utnytte bugs, som å komme seg inn i hus, under bakken osv, som du da kan skyte andre, men andre kan ikke treffe deg, går som bug exploit og straffes hardt.

4. Overlagt drap på medspillere straffes

Å drepe sine egne lagkamerater (eng: teammates) er kjedelig for dem som skades og destruktivt for laget. Slikt skjer ofte ved uhell, og i sånne situasjoner oppfordrer vi dem som blir drept til å vise forståelse.

Å drepe sine egne for å få tilgang til kjøretøy, samme om det er heli, fly eller kjøretøy, kan medføre kick/ban.

5. Å påføre skade på egne kjøretøyer, medspillere eller installasjoner

På samme måten som det straffes hardt å drepe lagkamerater, vil spillere som gjentatte ganger skader eller sprenger egne kjøretøyer og/eller installasjoner risikere å bli sparket ut fra serveren, uavhengig av om lagkamerater kommer til skade eller ikke. Umoden oppførsel som å skyte etter kjøretøy eller personer fordi man ikke fikk det selv, eller ble plukket opp, medfører at man kan bli sparket ut av server, selv om ingen kom til skade. Skader på medspillere eller kjøretøy fordi de selv ikke fikk dette, eller at vedkommende som fikk kjøretøyet ikke venter på medspillere, vil også bli slått ned på.

6. Å stjele en lagkamerats kjøretøy er forbudt

Selv om vi sterkt oppfordrer til god kø-kultur, er det likevel prinsippet førstemann til mølla som gjelder. Så har noen først fått et kjøretøy, er det deres. Om vedkommende går ut av det en liten stund, for f.eks. å reparere det, er kjøretøyet ikke fritt vilt, og spillere som stjeler kjøretøy fra lagkamerater i slike situasjoner risikerer å bli sparket ut.

Man har ikke lov å nekte å ha med gunner, men man kan spørre pent om man kan få fly alene. Samme gjelder passasjer i kjøretøy.

7. Serverne våre er ikke dine private testservere

For at flest mulig skal ha det moro, er det viktig at alle bidrar, og i dette ligger det å kjenne sine begrensninger. Serverne våre er ikke stuntarena, glattkjøringsbane eller øvingsfelt. Så dersom du f.eks. ikke kan fly helikopter, så øv på dette for deg selv før du prøver å fly hos oss. Dersom våre serveradmins kommer over noen som åpenbart bruker en av våre servere som treningsarena, og er til hinder for eget lag på grunn av dette, er de i sin fulle rett til å vise vedkommende på dør.

8. Misbruk av kjøretøy straffes

Kjøretøyer skal benyttes til det beste for laget, så spillere som sterkt misbruker kjøretøyer risikerer å bli sparket fra serveren. Ved gjentatte overtredelser risikerer man lengre ban.

10. Lamejoining eller Teamstacking

Ved grov lamjoining eller teamstacking, så fører dette til kick eller ban. Det er ikke lov å gjøre lag ujevne for at man selv ønsker spille på det andre

11. Lytt til admin

Spillet har akkurat kommet ut og det er godt mulig det oppstår situasjoner hvor det er riktig å kicke selv om det ikke er spesifisert i reglene, så vis hensyn, spill fornuftig og hør på admin.

Basert 90% bf2 reglene våre, med unntak av rape reglen i hovedsak.

Kom gjerne med inspill til forbedringer/endringer! Skal ta en gjennomgang av reglene allerede på søndag :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ser bra ut, men hva med en litt lavere ping-grense? 100 kanskje?

Og hvaslags servere vil dere tilby? Slots, maps, antall servere, spill-mode?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...