Sign in to follow this  
Avean

Sea of Thieves

Recommended Posts

maxresdefault.jpg

 

Fikk teste ut det her nå i helgen. Teknisk alpha og det her levde opp til forventningene. Det er det mest morsomme gameplayet jeg har spilt siste 20årene tror jeg. Det er open world multiplayer i en utrolig detaljert verden. Du styrer skipet ditt alene eller med andre og alt kan styres fra å heise seil til å senke anker for å holde skipet på plass. Du har også skadesystem så du kan risikere å få hull i skipet som du må spikre igjen med tre, få vann utav skipet ditt og slukke eventuelle flammer fra kanoner.

Du kan skyte med en rekke våpen og bruke melee våpen. Har kjørt til flere øyer helt random hvor det virkelig har vært detaljerte huler og grotter å explore. Følelsen av å styre ditt eget skip på et hav med vær i sanntid som endrer seg og bølger som virkelig påvirker skipet er veldig unikt. Du kan også dykke under havet og det er fiskeliv med blant annet haier og "monstre" tror jeg. Hørt mye som ligner på hvaler men aldri turt å dykke under :p

Tror det kommer ut i Februar, det her kommer garantert til å bli det neste store innen spill tror jeg. Gameplayet er unikt og fabelaktig laget. 

Kommer på Windows 10 og Xbox med 4K og HDR støtte.

 

Sea_of_Thieves_2.0.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testet det et par ganger for et litt under et år siden. Ganske moro ja og kommer definitivt til å kjøpe det(ved release 28. mars elns).
Det er jo tross alt Rare som har laget det.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gleder meg noe sinnsikt til dette spillet, håper virkelig at det klarer å leve opp til forventningene :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this