Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
Plaindog

Armachinima contribution movie

Recommended Posts

Hei folkens

Bohemia og Nvidia har utlyst en konkurranse til den beste cinematic filmen i Arma 3. Her er mitt bidrag. 14 februar kan man logge inn og stemme på den man synes er best. Setter pris på all hjelp i så måte når det nærmer seg. Konkurransen finnes her: https://arma3.com/armachinima-contest

Her er filmen min

 

 

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helt episk, som vanlig Plaindog! Stemmen min har du selvsagt :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Syntes klippa var kule, sangen og "storyen" var kjip.

Det er jo en konkurranse, folk må jo tenke at videoen er kul. Gi meg heller litt rock og awesome klipp arma-style.

Arma er jo et spill, det er som at jeg skulle ha tatt gameplay fra world of warcraft og og laga en trist video om heroinmisbruk. Fant forøvrig bare NoPryl videoen på konkuransesiden? 

PS: Hvis du virkelig har lyst til å vinne må du remake en Skam parodi i Arma. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk for tilbakemeldingen Ice.

Da jeg bestemte meg for å delta så tenkte jeg litt over hva jeg skulle lage. Jeg regnet med at "alle" kom til å lage en techno/rock låt med arma klipp. Det kom ikke til å være unikt i det hele tatt. Det er så utrolig kjedelig og standard. Insert heroic music, record something. Valget mitt falt enkelt på noe som var annerledes.

Fører Warcraft til heroinmisbruk? Ehhmm nei ikke sist jeg sjekket, kanskje spillavhengighet. Krig fører derimot til mye faenskap, noe som jeg ville prøve å løfte litt frem. Sangen er en russisk antikrigssang fra 70? tallet med en ganske fin tekst. Dessverre har jeg ikke tekstet den ennå, men har tenkt å gjøre det.

Å lage film i Arma 3 er ikke enkelt. Animasjonsmotoren er helt uforståelig og på trynet. Om jeg skulle laget noe mer komplisert en dette hadde det tatt altfor mange timer. De timene jeg har brukt så langt har allerede gått over prisen på det skjermkortet som ligger i premiepotten. Derfor laget jeg noe enkelt midt i mellom. Jeg fokuserte heller på en følelse og prøvde å dra den ut. Personlig synes jeg resultatet er helt greit. Storyen er ikke helt der, men innholdet i sangen matcher den følelsen jeg ønsket å løfte frem.

Å lage en skam episode i Arma 3 hadde vært waaaay to komplisert med tanke på spillmotoren og veldig "lokalt" med tanke på innholdet. Det jeg kunne tenke meg var å lage noe kult med green screen i Arma. Men igjen så tar det altfor mange timer å lage, og da bør premien være noe litt større en et 1080 kort :) Det hadde vært kult å lage noe som dette om jeg kunne få velge:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...