Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
cri74

Vi ønsker deg en god jul med Battlefield 1

Recommended Posts

(Battlefield.no): Merkelig nok faller julaften på en lørdag dette året og det betyr at du kanskje ikke har startet med juleferien enda, men her i Battlefield.no har vi tyvstartet og gir deg sjansen til å vinne en Battlefield 1 ULTIMATE EDITION. Du kan legge inn flere bidrag som øker sjansen din i den tilfeldige trekningen, og du har tiden frem til selve julaften på å være med. Ikke nok med det, DICE gir deg et spekket juleprogram i spillet også.

 

 

VINN BATTLEFIELD 1 - ULTIMATE EDITION

Alt du trenger å gjøre er å like siden vår på Facebook, like og dele innlegget og kommentere med navnet på noen du ønsker å spille sammen med. Det kan være en kompis eller en hel vennegjeng. Jo flere kommentarer du legger igjen med nye og unike navn, jo flere sjanser har du til å vinne. Vi sender deg en Origin kode for å låse opp Battlefield 1 ULTIMATE EDITION første juledag og du kan starte spillingen tidlig på morgenen 25. desember og kose deg gløgg ihjel denne romjulen. Premien er sponset av DICE EA. GOD JUL fra oss i Battlefield.no!!

Hvis du allerede har Battlefield 1 installert, eller blir den heldige vinneren av vår trekning, kan du forvente deg nye ting i spillet. Et nytt spillmodus til War Pigeons er allerede lansert. I "Blind Delivery" spiller du denne spillmodusen med kun pistoler og eksplosiver. Hvis du logger inn og spiller etter 22. desember får du den ikoniske dog taggen "Holiday Truce". Forvent deg også ny maling til tanks og kjøretøy. Lille julaften og frem til 29. desember får alle spillere en gratis Battlepack, mens premium spillere får to ekstra Superior Battlepacks. Les mer om julefeiringen her.

 

Battlefield.no Facebook | Battlefield.no YouTube | Battlefield.no Steamgruppe


Vis full oppføring

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...