Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
beaveer

Titanfall 2

Recommended Posts

Tenkte jeg skulle droppe innom her igjen (er vel noen år siden sist) og rette øynene deres mot årets beste skytespill: Titanfall 2.

Det har desverre fått utrolig lite hype, og havnet litt i skyggen av to andre kolosser, den store floppen CoD og det ganske greie BF1 (Ja, jeg provoserer litt med vilje ^^). Vet at 500 kr er mye å legge ut for et spill, men origin har en 24 timers refund policy og dere kan alltids stille spørsmål om det! Jeg streamer også spillet nå og da hvis noen vil gjøre grundig research først og stille spørsmål der. For at dette ikke skal virke som en "Hei kom og se på streamen min a!"-post sier jeg bare at det er samme brukernavn på twitch som her.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kjøpte det for SPen som var veldig bra.
Har spilt noen timer MP men kun alene, så blir litt mindre moro.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tror jeg har 30 timer i MPen hitil, og et godt tips er å finne et network. r/Titanfall har et hvis du vil joine et stort nettverk og ikke bryr deg så mye om hvem du spiller med, så lenge det er noen ^^ . Nettverksfunksjonen deres er ganske genial faktisk, og det hadde vært kult med et bf.no nettverk også.

Forøvrig kan jeg jo legge til at det ikke er noe season pass til spillet, og det eneste ekstrainnholdet de kommer til å ta betalt for er kosmetisk. Alle fremtidige kart, Titans og våpen vil være gratis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liker utviklerne og at de skipper season pass og alt det tullet der. Likte eneren veldig godt også men føler det drukner i så mange andre spill for tiden. Viktig at miljøet er stort men dem lanserte på verst mulig tidspunkt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oppretta Titanfall Norway på dag èn og har fått en del medlemmer.
Har ikke spilt med noen av de enda men tenkte å si ifra om TSen vår så kanskje det skjer noe da.
Er forøvrig bfe90 på Origin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...