Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
cri74

Battlefield 1

Recommended Posts

Kanskje noen av dere 1942 og Vietnam-spillere kan pelle dere online igjen nå? ;) Synes dette så rått ut! Elsker at EA/DICE bare går heeeeelt motsatt retning av Activision og tørr ta litt sjanser! Ser frem til mer info! Gleder meg også til å se om de kan forbedre klan/squad-systemet. Det trenger en update imo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Feeettt!

Gleder meg til SP'en jeg... Også sikkert mange, mange timer med MP :)

Greit nok med RIPCOD men Modern Warfare remaken blir bra :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har du NOEN gang ikke vært skeptisk til et spill, Jackal? :p

Synes dette ser veldig lovende ut, kjenner min entusiasme for BF-serien fikk seg en aldri så liten oppsving nå!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hele trailern var i CG så aner ikke koss det blir, men jeg likte ikke forrige BF spillene. Savner BF serien FØR konsollene kom inn og vi fikk småe kart. Holder entusiasmen helt ned til gameplay faktisk blir vist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så lenge dette ikke bare blir Frostbite i ny drakt så kan dette bli bra. (Eks. Hardline og Battlefront)

Håper de ønsker å satse på ny teknologi og nye løsninger som vi ikke har sett før. Slik vi så med BF:BC 1 og 2, noe nytt, friskt og revolusjonerende.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Battlefront, enten man liker det eller ikke, ser fantastisk ut, så tviler på at vi kommer til å bli skuffet på grafikkfronten. Håper uansett launchen blir clean, og uten for mye bugs, så kanskje dette blir bra :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er godt mot lommeboka å være skeptisk til spill :p

Han har da allverdens grunn til å være det. Var vel en fjell av fjols her inne som hypet opp Battlefront og, til tross for alle advarslene om å "ikke drikke fra giftbegeret" fra samtlige av oss (inkludert Jackal). Den gang pekte man på erfaringen med Battlefield: Hardline. Også der var mange hypet, selv om flere rådet om å ikke gjøre det og pekte på lanseringen av BF4 som erfaring. Folk kjørte fortsatt på, og man endte opp med et spill som ikke overlevde sin først Big War hos Battlefield.no engang.

Alle de overnevnte spillene ble laget og lansert av EA og DICE. Nå igjen gir de altså ut et nytt Battlefield-spill, knapt ett år etter at de lanserte Battlefront; halvannen år etter at de lanserte Hardline. Du trenger ikke å være et geni for å forstå at de ikke akkurat har fått mye tid på seg for å lage dette spillet. Vi vet ingenting om hvordan det kommer til å bli, men vi kan se på historien og trekke noen fasiter derfra. Deres siste to spill ble begge ganske tydelig "rushet" før lansering, med veldig lite arbeid satt i utviklingen. Det førte til at spillergruppen døde ut i løpet av måneder.

Selv elsker jeg historie, og det at de går tilbake til WW1 er helt fantastisk (bare et WW2-spill kan toppe dette). Men uansett hvor bra traileren er, uansett hvor bra grafikken er, uansett hvor bra konseptet er, så gjenstår det fortsatt å se om det lider av de typiske problemene fra EA og DICE: mangel på innhold under lanseringen, altfor mange bugs og serverproblemer, pre-planned DLCer, osv. Dette er problemer som alle her inne som har spilt EA/DICE-spill de siste årene har opplevd. Om man hopper inn i enda et spill fra dem, uten disse faktorene i bakhodet, er man regelrett dum.

Vent på informasjon om innhold. Vent på anmeldelser (ikke previews fra "kjøpte" anmeldere -- vi husker hvor god tilbakemelding Battlefront innledningsvis fikk). Test ut beta. Vær rasjonelle og ta rasjonelle valg, før dere hopper uti noe som veldig fort kan ende opp med å bli glemt ett år etterpå til fordel for neste Battlefield-spill. Om jeg husker riktig, delte flere her inne sitt engasjement for Battlefront, før det kom ut. Jeg håper for deres del at dere har lært noe av det.

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg vil ivertfall vente, er meeget skeptisk til nye ting fra EA.. Håper i det lengste at dette ikke blir en evig lydtortur med masse bomber, eksplosjoner etc, men at de har lagt vekt på det BF egentlig var, et fantastisk taktisk gameplay, rett og slett et morsomt spillbart spill. Det man har fått sett til nå er ikke lovende for min del, for grafikkh..... så er det helt fantastisk ser det ut til :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

EA er jeg heldigvis ferdig med. BF døde med vietnam. Bare gått nedover siden det

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skal ikke si noe men før jeg VET at de leverer et bra produkt, så blir det ikke noe kjøp fra meg. Husket at jeg kjøpte Hardline, og brukte angreretten min etter 2 timer. Battlefront brukte jeg ikke penger på i det hele tatt. Det var ikke bra nok.

vi får se hva som skjer. Disse gutta bare kler nye skins på gamle produkter. Gi meg noe nytt så skal jeg vurdere det

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvor mye nyere mener du det kan bli uten å bli et annet spill enn Battlefield? Jeg spilte CS 1.5, men det betyr ikke at de nyere versjonene og spillene ikke er bedre. Burde utviklerne sluttet å lage spill i 2004?

Jeg var en av de som hadde for høye forhåpninger til Battlefront. Jeg brukte 400 kr på spillet. Kan ikke si at jeg mister nattesøvn over det likevel. I stedet for å spille Battlefront, så gikk jeg tilbake til BF4 som er et kjempe bra spill som har gitt meg mange timer med underholdning for 749kr inkludert alle DLC. 749 kr / 1000 timer = Verdt det!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan gi deg et eksempel. Fotballspillet FIFA spys ut hvert år i en "ny" versjon. Forskjellen i spillene fra år til år er marginale. Man kan spørre seg hvorfor de ikke bare venter et par år mellom hver versjon? Jeg tipper svaret er at de vil tjene penger. Men det hadde vært unødvendig med et nytt FIFA hvert år.

Personlig har jeg hoppet av hype toget for lenge siden. Vi får se hva dette blir. Men jeg anbefaler ingen å bruke penger FØR spillet er blitt testet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoppet glatt over Battlefront og Hardline, men sjanser på at en gameplay video av BF1 vil resultere i kjøp.

Om de gjør som har har gjort før så får vi vel en liten beta i september eller noe sånt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så lenge dem klarer å vise at dem satser videre på motoren og teknologien er jeg med på lasset. Sist jeg så dette var vel BC2 - BF3.

Som også flere har nevnt er jeg også drittlei trenden hvor alt bare pakkes inn i en ny drakt, og hele spillet kunne for 10-5 år siden egentlig bare vært en DLC. Holder ikke bare med nytt innhold eller setting og det vil være utrolig trist om dem ikke tar dette på alvor.

Hadde vært utrolig kult om de tok "terraforming" enda mer videre i Frostbite, da dette var sentralt i WW1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De har ihvertfall gått ut og sagt at det blir mer destruction i spillet, slutt på levelution og mer av både mindre og større destructions. Så terrenget kan ødelegges mer enn før tror jeg.

Also Hardline var ikke et Dice spill, mens Battlefront var et flott Star Wars spill som appellerte til massene og konsoll spillerne) spillet førte også på at EA satser videre på Star Wars spill som er kjempekult.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skulle vært sånn at man kunne sprenge tunneler under bakken osv, sånn som i Red Faction 1 :lovecrazed:

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...