Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
Vinni

SGC Inviterer til Battlefield 4 i helgen!

Recommended Posts

Hei Battlefield.no!

Jeg heter Ole-Jørgen «Vinni» V. Ivarsøy. Jeg er med i ledelsen av Sunnhordland Gaming Community, «SGC».

Vi er et lite, norsk, gaming fellesskap som vokser og vokser hver dag. Vi har for øyeblikket ikke en nettside eller noen faste servere.

Vi er et fellesskap som kommer ifra 3 mindre fellesskap som fikk problemer med teamspeak-server plass, så vi søkte om 512-slot Teamspeak server og fikk det i boks!

Nå er vi et stort fellesskap sammen å håper at det fortsetter og vokse like fort som vi har de siste ukene!

Selv om fellesskapet vårt har et ganske "lokalt" navn, vil ikke det si at vi ikke godtar folk ifra andre steder i Norge.

Facebook gruppen vår har snart 300 medlemmer og teamspeak serveren vår har over 40 aktive brukere hver dag. Vi håper som sagt at de tallene stiger etter hvert!

Ettersom fellesskapet vårt vokser og vokser har jeg tenkt og starte med en form for "event" som jeg tenkte og ha et par ganger hver måned. Starter denne ideen med en helg med Battlefield 4 ilag. For å bli kjent med nye medlemmer og ikke minst ha det kjekt!

Jeg har som sagt planer om og ha flere av disse om det er god interesse for det i nærmeste fremtid, som f.eks Dota 2 Custom Games, CSGO, H1Z1, etc. Helt opp til hva som er populært og spille for "fellesskapet".

Jeg har leid en "Ranked Battlefield 4, 32slots" server som vi skal bruke i helgen, og håper på å ha folk på serveren ifra fredag-søndag kommende helg (16-18.Oktober) og at det kommer flere folk som er intresert i og bli med i fellesskapet vårt.

Vi kommer til og holde oss til Battlefield 4-only. Ikke noen expansions, så om du bare har Battlefield 4, eller har lyst og være med og fortsatt ikke bruke mye penger på Battlefield, så får du kjøpt Battlefield 4 får under 100 lappen på g2a.com, da er du helt klar til og være med til helgen!

Jeg tenkte at vi starter på Fredag 16.Oktober, 18:00. Så ser vi hvor lenge vi holder på, så er det bare og hoppe på serveren med en gang du føler får og spille resten av helgen!

(Serveren har bare 32 slots, så om serveren blir full så vil SGC medlemmer bli prioritert)

WRbsuq7.png

Håper noen av dere er interessert!

Hilsen, «Vinni» @ SGC

(Dette innlegget vil bli rettet på, og mer informasjon vil komme!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei, Vinni!

Veldig hyggelig å se at det ikke bare er Battlefield.no som prøver å samle det norske spillmiljøet :) Veldig bra initiativ, og det håper jeg flest mulig her inne ønsker å støtte. Skal se om jeg ikke får dratt med meg noen kjentfolk og tatt turen innom i løpet av helga.

Som du kanskje har fått med deg så avholder vi lignende arrangementer vi også, så her kunne vi kanskje funnet en løsning og gjort noe sammen i fremtiden? :)

Lykke til!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har vert med på Bigwar ilag med folk her før, var veldig kjekt. Har ikke noe annet enn positivt og si om battlefield.no fellesskapet. Men kan godt kaste inn en liten plug etter "Helg-Eventet" at om folk har lyst og være med på lignende til faste tider eller spille på en fredagskveld så er det alltid noe og finne på på fredagspub server?

Serveren jeg har leid nå er bare leid i en uke for dette eventet, så et alternativ for de som liker Battlefield etter denne helgen kommer sikkert innom serveren deres i ettertid om de likte og spille battlefield.

De fleste i fellesskapet vårt spiller LoL eller CSGO. Men de fleste spiller det meste.

Dere burde få inn BF4 serverene og VOIP serveren deres på Serverlista deres. Siden ingen av de er der atm. Var usikker på om dere hadde servere og voip server. Men etter og ha lest litt rundtom ser jeg dere har BF4 servere + Mumble server. Greit og ha på Server lista :)

Btw, hvem må jeg kontakte om muligens få kastet dette innlegget på framsiden lignende som forgje fredagspub var? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vår bf4 server står som regel tom utenom bigwar og fredagspub, så om dere har noen ønsker til map rotasjon og game modes kan jeg fikse det så har dere en server og spille på og kanskje hjelpe oss med og fylle servern også :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Serveren vi tenkte og bruke er klar, og settings er endre litt på. Her kan dere se server settings og teamspeak IP & PW i description! Håper mangen av dere kommer innom! Det blir full action ifra klokka 18:00, men jeg vil hoppe på rundt 16:00 og dra med meg noen folk så det er action klokka 18:00! (Trykk på Battlefield 4 banneren for å komme til server siden på battelog)

SlyN7Tl.png

Som sagt så vil SGC medlemmer bli prioritert inngang om serveren blir full og folk spør om og få plass. Oppfordrer alle som er medlem eller folk som har tenkt og bli medlem eller kommer her ifra Battlefield.no eller ifra SGC gruppa til og bruke SGC som prefix. Det kan dere endre "her"

Å bli med i SGC gruppa er så enkelt som og bli med på facebook gruppa, du kan finne den "her"

Håper som sagt at mangen tar turen og har det morsomt ilag!

-Vinni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...