Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
Nirex

Kampen mot Kreft!

Recommended Posts

Hei kjære Battlefield.no medlemmer/forum.

Jeg er jo en gammel travel i dette flotte miljøet, men har i de siste årene ikke hatt så mye å gjøre her inne annet enn å kommentere en og annen BigWar. Grunnen til det er at jeg har hatt mye som har skjedd i livet mitt. Har på veldig kort tid mistet begge foreldrene mine til kreften. Mamma i 2012 og pappa i 2014. Livet mitt har blitt drastisk forandret ila en veldig kort periode.

For å prøve å fylle tomrommet mitt med noe begynte jeg med Youtube noe som har gjort at jeg har fått ett enormt kontaktnettverk med utrolig hyggelige mennesker. Nå er tiden inne for å gjøre mer. Derfor

har jeg startet enn innsamlingsaksjon som heter Kampen mot Kreft. Nå er min tid inne for å sloss for mamma og pappa.

Den 10. Oktober har jeg en 12. Timers livestream på http://twitch.tv/Naireks - kom gjerne innom!

I tilegg stiller jeg med egen Naireks Stand på årets utgave av SpillExpo hvor det er mulig å donere ved å gi penger på bøsse. Håper så mange som mulig vil dele min historie og hva jeg nå gjør:

Her har dere litt mer informasjon:

Infovideoen om livestreamen:

Livestreamen blir på: http://twitch.tv/Naireks den 10.Oktober fra 12:00

Selve innsamlingen: http://innsamling.kr...justEdited=true

Og selve historien:

Takk til alle som bidrar og støtter <3

  • Like 12

Share this post


Link to post
Share on other sites

Flott innlegg og en viktig sak. Kondolerer så mye, Nirex! Skal prøve å finne noen kroner å bidra med, Mye lykke til med dette flotte prosjektet :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

jeg tror nesten alle har noen de kjenner eller har familiemedlemer som har tapt kampen mot kreften. Kreft er noe som vi får mer og mer av i samfunnet. Både på godt og vondt, igrunn. Det at det avdekkes nye kreft typer er bra, fordi det gir oss muligheter for å redde liv som vi tidligere ikke hadde hatt mulighet til å redde. Vi trenger forskning og vi trenger kloke hoder til å knekke "kreftgåten". Kommet mye positivt opp igjennom de siste årene, og jeg er sikker på at vi i fremtiden også vil klare å redde enda flere.

En viktig sak, uten tvil, og er utrolig godt og sjå et slikt engasjement, for en så viktig sak. Stå på, jeg støtter dette fult ut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...