Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
cri74

Star Wars Battlefront

Recommended Posts

Flyvingen i alpha var ikke spesielt imponerende og at det bare er 10 vs 10 skal jeg ikke si noe om før jeg har testet, men det oppleves litt svakt fra DICE. At det ikke skal være designerte klasser og roller gjør at spillet lett kan bli kaos og veldig casual arkade fremfor noe som engasjerer, men at de i det hele tatt har med Fighter Squadron er positivt når de tidligere har sagt "ingen space battles" - som i og for seg er helt merkelig da tittelen heter "Star Wars".

Godt mulig at EA tenker at makredet her vil bli mannlige 40 åringer som skal vise barna sine arven sin - vi lager spillet så casual arkade som det kan få blitt, og der hvor spillerne kan få prøve alt, uten å egentlig gjøre seg fortjent med å spille i hundrevis av timer. De gimper hele Battlefront tittelen med minimalt lite innhold som har blitt vist foreløpig, i forhold til hva andre Battlefront titler har hatt med seg.

Men gesesus - Frostbite 3 i Star Wars ser helt sykt pent ut og alle modellene er "ekte star wars". Battlefield 3,4, hardline og Battlefront føles og ser helt fantastisk ut å spille. Det er nesten vanskelig å spille andre skytespill da de føles så døde og udynamsike ut i forhold.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja det er bare å fortsette med preorder og premium forteller jo akkurat hvor mye energi dem gidder å legge i ett spill..

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Star Wars Battlefront will not offer a server browser, but will utilize a new skill based matchmaking system."

Tar livet av communitys på denne måten

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...