Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
crazyfrog92

Ønsker kritikk på ny side om kredittkort: Kredittkort.nu

Recommended Posts

Hei!

Jeg pleide å henge her før, men har glemt mitt passord til min gamle epost, så måtte lage en ny konto. Håper det likevel går fint at jeg spør dere om hjelp allerede i "første post". Jeg var ikke super-aktiv før heller, så det har vel kanskje ikke så veldig mye å si. Uansett - håper noen gidder å svare!

Kredittkort.nu er min nye side. La meg starte med å si at jeg vet at dette er en side som det veldig tydelig er laget for at jeg skal tjene penger på den, men det er nå slik det en gang er. Jeg håper det kan aksepteres at jeg ønsker å prøve dette og at folk ikke henger seg for mye opp i det. Det er ikke alt man gjør av veldedighet, og selv om jeg ikke tror jeg blir rik på å lage en side om kredittkort, så håper jeg å tjene en hundrelapp i måneden på sikt på annonser! Det tror jeg kan være realistisk om siden blir kjent og bra nok. Kredittkort annonser betales nemlig relativt greit, og det er også ganske mange i Norge som bruker kredittkort og bestiller nye kredittkort hele tiden, så det tror jeg skal være marked for.

MEN, det er ikke veldig få kredittkortsider i Norge akkurat. Heller tvert imot. Det er ganske mange kredittkortsider. Så spørsmålet blir da; hvordan kan jeg få min side om kredittkort til å skille seg ut fra de andres sine sider? Hva ville du ønsket å finne av informasjon på en side som handlet om kredittkort om du skulle bestille kredittkort selv? Jeg bruker mye tid på å skrive beskrivelser og tekster. Ja, det er ikke alt som er like bra, men jeg tenker noe er bedre enn ingenting og alle tekstene forbedres kontinuerlig. Men jeg sliter med å velge hvilken informasjon jeg skal ha med i tekstene. Hva ønsker du å lese om når du skal bestemme hvilket kredittkort du skal ha? Hva er viktig for deg utenom pris og vilkår? Er det viktig hvor banken ligger? Er det viktig med god kundesørvis? Er det andre ting som er viktig?

Ønsker også tilbakemelding på hvordan siden fungerer i ulike nettlesere, hva dere synes om fargevalg og design og alt annet! Spesielt vil jeg også si at jeg ønsker å få forslag til kule funksjoner og ting som kan gjøre siden min nyttig for brukere - fordi det er jo sånn man faktisk får brukere og kan tjene kroner på dette! Hva er kule funksjoner for en side om kredittkort? Jeg synes det er veldig vanskelig å være original, så håper på å få litt hjelp om det er noen som har noen idéer på lager!

God sommer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...