Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
Nydusja

Hannibal

Recommended Posts

yuxlZg9.png

Explores the early relationship between the renowned psychiatrist and his patient, a young FBI criminal profiler, who is haunted by his ability to empathize with serial killers.

Fem episoder er ute nå. Fantastisk thriller-serie som sendes hver torsdag. Mads Mikkelsen kler rollen som Hannibal utmerket, og Hugh Dancy (var ukjent for meg) imponerer stort.

Edit: Faen for en morbid serie...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ser det er lite aktivitet rundt Hannibal her, men det er en virkelig god thriller-serie. Mads spiller en bedre Hannibal enn Hopkins selv syns jeg, og innblikkene i hodet til Will Graham + dialogene mellom han og Hannibal er store høydepunkter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Synes serien gjør skam på bøkene og filmene... Er jo bare fokus på å gjøre ting så sært som mulig, ikke noe ordentlig innhold... Ser litt på det av og til, men blir like skuffet hver gang.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har kun sett sesong 1. Syns det var god underholdning, men ble litt for mye til tider. Blod og gørr er artig, men å se hele sesong 1 på rappen ble litt krevende. Kommer til å gi sesong 2 en sjanse nå som jeg ikke har mye annet å se på.

Hva syns du om sesong 2? Verdt å se?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Begynte å binge denne for noen dager siden, har 2-3 episoder igjen av sesong 2. Helfrelst!

Blir helt hypnotisert av Hannibal Lecter, digger karakteren. Stor honnør til Mads Mikkelsen for sin tolkning, rett og slett nydelig. Elsker jo selvfølgelig Hopkins i Silence of the Lambs, men Mikkelsen gjør virkelig karakteren til sin egen. Det er liksom ikke én enkelt ting som gjør han så fascinerende, det er hele pakka: Sofistikasjonen, intelligensen, stilen, matkunsten... Alt er satt sammen til en nærmest perfekt pakke.

Merker at jeg alltid blir sulten av all matpornoen tho :blush:

Edit: Da har jeg akkurat sett finalen til sesong 2. Helt fantastisk. Det er svært vanskelig å finne et annet ord enn vakkert. Må være en av de beste sesongfinaler laget, uansett sjanger.

Edited by BcK
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Akkurat ferdig.

Så smakfull en serie. Pun absoutely intended :D

Det er så utrolig herlig hvordan de klare å presenter så mørkt materiale og samtidig gjøre det hele på en så sofistikert og rett ut vakker måte at man, i stedet for avsky, føler tiltrekning. Hannibal er bare gromserie :happy:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så mye som jeg elsker det som foregår i serien så må jeg ærlig innrømme at han der italienske detektiven tok meg skikkelig ut av handlingen. Klarte ikke ta han seriøst i det hele tatt, dels på grunn av aksenten som er litt vel heavy (minner meg nesten om en norsk skuespiller som prøver å snakke "serious english"...) og dels på grunn av måten han omtalte "evnene" til Will på (episode 2). Snakket om det som om det er en super power helt frakoblet fra klinisk psykologi. Ren tryllekunst tatt fra løse lufta... Forstyrra meg.

Gøy å få høre om Hannibals fortid og utrolig gøy å at det følger Hannibal så tett atm. Han slår seg virkelig løs :lol:

Lurer på hvor lang tid de bruker på å filme alt så inni helsike vakkert. Bare snegle-scenene må jo ha tatt en evighet å få perfekt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan egentlig fungere helt fint det, så fremt sesongen slutter på en bra måte. Hannibal føles egentlig ikke ut som en serie som burde holde på "for lenge". Er jo nok av eksempler på knallgode serier som ble "ødelagt" fordi de holdt det gående en sesong eller to for mye :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...