Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
Normalperson

The Stomping Land, og et hint av The forest.

Recommended Posts

Hei!

Som det i tittelen står tenkte jeg å høre om det var flere innenfor dette miljøet som har noen formeninger om disse, og i første omgang The Stopming Land da dette har en potensiell early access release i løpet av april måned.

For de som ikke har noen kjennskap til disse titlene fra før så er det altså her snakk om to survival-type spill, noe jeg har fått litt dilla for den siste tia, og disse er da to spill jeg synes virker interessante.

NB: Ingen av spillene er utgitt ennå, men skal visst nok være ute som early access iløpet av de neste mnd.

http://www.survivetheforest.com er et spill hvor du befinner deg i bushen og må gjøre det du kan for å overleve i naturen så vell som beskytte deg mot "kannibalske urfolk" om du kan kalle dem det. Det man får se i trailerne ser veldig rent og pent ut, og spill-mekanikken ser også veldig lovende ut. Tror dette kan bli en innertier for de av oss som liker disse type spill. Utførelsen og konseptet er kult og jeg tror værtfall det må prøves ;) Mer kan leses på deres hjemmeside; "A new type of open world, survival horror experience".

Spillet jeg er mest interessert i pr i dag er The Stomping Land, Dette av forskjellige årsaker.

1. Det skal etter plan ha early access ute iløpet av April mnd, altså kommer det først.

2. Det er et Multiplayer survival spill, med eller mot venner og bekjente.

3. Det inneholder dinosaurer, og dinosaurer har alltid vært kult!

http://www.thestompingland.com Igjen et survival-type spill, forskjellen her er at du er på en øy fyllt med dinosaurer av ulike størrelser, formålet som i alle andre overlevelses-spill er nettopp det å overleve, ved hjelp av jakt på fisk og mindre dinosaurer, så vell som å ta rester fra større dinosaurer som har møtt sin skjebne i kamp med andre større dinosaurer. Samtidig handler det om å overleve andre medspillere som også vandrer rundt i verden. Er man flere spillere sammen kan man danne stammer, som igjen byr på flere muligheter.

Verden ser noe som dette ut; (Dette er et tidlig bilde/konsept av kartet for spillet, det faktiske kartet kan være noe helt annet)

0fae6cadf6376fbf1961d1f0968a2852_large.jpg?1381782126

De ulike destinasjonene vist er såkalte points of interests og vil ha forskjellig verdier i seg i form av ressurser.

Navigering og jakt i spillet skjer ved hjelp av å se etter spor (fotavdrykk) så vell som bruk av stjernene, som i spillet visst nok vil representere ulike dinosaurer og deres destinasjoner, helt hvordan dette skal fungere får man vel ikke sett før man står der! men to sammenfallende stjerner skal ifølge oppdateringene deres vise til to dinosaurer som er i kamp, og med andre ord potensielt mye mat!

Skal ikke gå så veldig mye mer inn på ting, men for de med interesse er det bare å ta en titt på hjemmesidene.

Jeg har forhåpninger om at dette kan bli veldig bra, og ikke minst gøy! samtidig som det sikkert også kan slå andre veien :) Man la oss ikke tenke slik! .

Jeg håper spillet i seg selv er utfordrende, med dette mener jeg at det å overleve i seg selv er vanskelig, slik at om man ikke har en masse spillere på en server så er det likevel en kamp for å overleve og at det dermed ikke blir kjedelig på sikt.

For å dra inn et eksempel, synes jeg rust, hvertfall slik det har vært tidligere (har ikke spilt på en god stund) er litt for lett. Det er en smule vanskelig helt i starten, men når du først har funnet mat etter å ha spawnet så er det plutselig ikke noe utvordrende i form av å "overleve spillet" , og det blir da kun andre spillere som gjør det vanskelig, og raid osv er eneste spenning en har. :) da blir det kjedelig når det er færre spillere på, og det å bygge skyskrapere er eneste hobby å trå til.

Jeg har altså et lite håp om at dette ikke skal være slik, at det skal være mer dynamisk om man kan si det slik, og at man får utfordringer selv om få/ingen andre er på en server.

Nok om det! Andre som har sett litt på dette og har tanker rundt det?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fulgt spent med på Stomping Land siden det ble annonsert og forumet kom opp, så blir definitivt kjøp for å teste det ut :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

The forest kan jo bli gøy, men ser ærlig talt ikke for meg at det funker i lengden. Men aldri si aldri, om de implementerer co-op og lager god nok AI... Implementerer de multiplayer versus derimot, så ender spillet garantet bare opp som nok en DayZ-klone - altså full DM fragfest.

Stomping land er jeg skeptisk til nettopp fordi de reklamerer med at man "må passe seg for andre spillere". Det er altså DayZ, bare med spyd fremfor skytevåpen og dinoer fremfor zombier. Kan fortsatt bli moro, men når man har skrelt vekk alle gimmickene så bør gameplay være fundamentalt annerledes enn DayZ for at jeg skal spille det.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Konseptet høres jo veldig interessant ut da! :) Minner meg litt om en serie jeg dreiv og så på! :)

Jeg tror nok jeg skal se gameplay osv før jeg kjøper noe som helst derimot, men jeg har håp for ett bra spill , som er ulikt DayZ. En Velociraptor SKAL være helvettes mye farligere enn et menneske.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steam early accsess dato har kommet og blir åpent for alle 30. mai, 23. for de som støttet spillet under kickstarter!

Bekreftelsen kom med denne actionpacka traileren :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kjapp gjennomgang, konklusjon: meh, venter nok en stund :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glad jeg venta :cool:

Trist hvordan dette skjer, håper dette kan hjelpe folk til være mer kritiske til Kickstarters og Early Accsess.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trist.. og kanskje enda mer trist at jeg siterer meg selv :p

"Alpha-finansiering er en av de nye måtene å få spill ut på markedet og spillerne er mer enn villig til å betale for spillet før det er ferdig, samtidig blir spillerne tidlig med i prosessen og kan påvirke hvordan spillet vil oppleves. Denne trenden startet med Kickstarter i 2012, men fått flere plattformer og har kommet for å bli. Det er nok allikevel viktig å huske at dette ikke er et kjøp, men en heller risikabel investering."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...