Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
Nydusja

Flytte ut av kollektiv ved tvangssalg.

Recommended Posts

Kollektivet jeg bor i har blitt tvangssolgt, og den har fått nye eier nå i dag den 20 februar.

I kontrakten jeg har for øyeblikket, så står det at det er to mnd. oppsigelsestid, men siden de vil innføre en ny kontrakt nå som det blir eierbytte, funderer jeg på om jeg kan nekte å signere kontrakten for så å flytte ut. De vil overføre oss som leier her til den nye eieren. Derfor lurer jeg på om jeg kan overgå den oppsigelsestiden før ny kontrakt signeres, for så å flytte ut snarest før måneden er over, og ny leie må betales inn. Har bodd på kollektivet siden august i fjor, men i de siste tre mnd. har det blitt verre og verre. Derfor leter jeg etter muligheten til å flytte ut snarest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk, det forklarte det bedre for meg.

Lurer dog på hvordan det er mtp. inventar o.l.

De tidligere eierne har nå fjernet mye av møblene og noen hvitevarer fram til de måtte gi fra seg eierskapet, da det er i dag de nye eierne har tatt over, og noen av de stod det i kontrakten / inventarliste at det skulle være her. Har spurt de nye eierne om det var en del av avtalen, men har enda ikke fått noe svar. De virker ikke særlig proffe heller da de ville at jeg skulle betale inn både depositumet og leien til samme konto, noe som strider med norsk lov.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Står det konkret hva som skal være at utstyr i leiligheten i leieavtalen, og det mangler nå? I såfall er det avtalebrudd fra utleier sitt ståsted og du av den grunn avslutte avtalen i mine øyne.

Men da må det nok være vitale ting som mangler, eks komfyr eller kjøleskap. Eller at det står 2 sofa'er i kontrakten og dere har bare en.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eneste jeg kan påpeke fra kontrakten for øyeblikket er 'vasketårn', noe vi ikke lenger har da de fjerna tørketrommelen i dag.

Dobbeltsjekka kontrakten, og den vedlagte inventarlista var ikke der (min feil, skulle ha sagt fra at jeg ville ha den til de tidligere utleierne).

Så langt, så har de tidligere utleierne fjerna to kommoder, to sofaer, tv-en og anlegget, et par spisestoler, samt byttet spisebordet med et mye mindre ett. Aner ikke hva de har avtalt med de nye huseierne.

Jaja, jobbintervju innen et par uker. Får jeg ja noen sted, så får jeg bare bite i meg de to ekstra mnd. fra oppsigelsestiden.

Kan hende de nye som leier ut er greie, men det å bo på kollektiv med halve Øst-Europa (nye leieboere) som er godt opp i åra, og så vidt snakker engelsk er ikke helt min greie. Selv de er ufornøyde med bosituasjonen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...