Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
Reuben

Tips til "Indestructable Bases"

Recommended Posts

Jeg har sett på endel tråder å jeg må være enig med et par personer at det hadde vært en god ide med indestructable bases på Dayz Epoch Norway #01. MEN hadde det vært mulig at garasjedører og dører hadde vært mulig å ødelegge. dette ville forhindre "baserape" hvor fienden som bryter seg inn fyrer løs med granater og eventuell satchel charges for å ødelegge en base hvor folk har brukt DAGER på å bygge opp.

Må være enig med at en del av spillet er å ta "risky" situasjoner, men alle har ikke tid til å re-builde basen hver Dag/Uke. spillere bruker ofte å ta hevn på personer de ikke liker ved å ødelegge basen totalt, dette er snakk om å få et bedre samfunn blandt spillere på servern. Spillere leaver eller tar pause når slikt skjer, fordi de vet at de har brukt tid og innsats på det de har gjort!

takk for at du leste :)

Fint om dere kunne komme med flere ideer om hva man kunne gjort anngående dette.

Med Vennlig Hilsen

[uNS] Rubbern

Edited by Reuben
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk for tips. At spillere gir tips til fellesskapet er vanvittig positivt og en ressurs for de som styrer serveren, Battlefield.no og serverne er jo tuftet på frivillighetsarbeid og at spillerne selv bestemmer hvordan serverne skal administreres. Administratorene som drifter serverne er spillere akkurat som deg, men som gjerne vil bidra litt ekstra for å holde fellesskapet igang og at vi har norske servere der vi kan boltre oss i spill. Tusen takk for tips :)

Alt det beste, cri74

Share this post


Link to post
Share on other sites

Flott at du tar deg tid til å skrive ned dette på forumet.

(Men) nå har det seg også sånn at vi allerede har tatt opp dette på møtet vi hadde i går, ang. hva vi skal gjøre for å forbedre spillnytelsen på serveren.

Det vil om ikke mange dager komme en poll på forumet her nettopp om det du skriver om her. Og jeg tror de fleste vil ble fornøyd med valgene det står mellom, for endringer skal det bli. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...