Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
Sofakommandanten

Squadleaders og Commander

Recommended Posts

Squadleaders og Commander må møte opp på mumbleserveren minst en time før kampstart. Her må de lage en taktikk for begge sider og være sikre på at alle vet hva de skal gjøre.

Squadleaders er også ansvarlige for å sjekke at alle i sin squad har møtt opp, og informere drifter dersom de mangler folk. Når det nermer seg kampstart skal de gi ut passord til serveren til squadmembers.

Squadleader har ansvar for at alle i squaden vet hva de skal gjøre og at de holder samlet. Dersom noen ikke følger din kommando og går "lone wolf" sendes beskjed til drifter som fjerner vedkommende.

Whisper

Da hver squad har en egen kanal på på mumble, men likevel vil kommunisere med commander og andre Squadleaders må dere legge inn "whisper" til hverandre.

For å sette opp dette må du gå inn på "Configure" i menyen og velge "settings". I det nye vinduet som kommer opp må du velge "Shortcuts" i venstre marg og legge til en ny snarvei.

Under funksjon velger du "whisper". Ved å trykke i datafeltet får du opp en knapp, trykk på den. I dette nye vinduet kan du velge hvilken kanal eller personer du vil snakke med. Til slutt må du velge en ledig knapp du skal trykke når du skal snakke

whisper.png

Bruk tida før Bigwar starte til å snakke med andre Squadleaders for å sjekke at alt fungerer!

Taktikk

http://tacnet.io/tacsketch/ er ei fin side for å lage taktikker. Berre velg kart, og velg "add a friend" i høyre meny. Linken du får deler du med de andre

Før bigwar (mellom 20:00 og kampstart)

Før kampstart (etter taktikker er klart) må Squadleaders sjekke kven som ikkje har møtt opp, og rapportere kor mange som mangler til commander. Commander rapporterer til drifter som henter inn folk frå venteliste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...