Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
[aCe]Total

arctic Combat elite søker ferske krigere!

Recommended Posts

[aCe], arctic Combat elite, ble stiftet den 16. Januar 2002 av spillere fra Madplay, Trønderbataljonen og SoD. På den tiden vi forsatt spilte Delta Force: Land Warrior.

I løpet av de snart 12 årene vi har holdt på, har vi spilt spill som Task Force Dagger, Black Hawk Down, Team Sabre, Delta Force Extreme, Joint Opertations + Escalation Pack, Battlefield 2, Call Of Duty 4, Call Of Duty: MW2, Bad Company 2, Bad Company: Vietnam, Battlefield 3, Red Orchestra 2 og nå Arma 3.

Vi er en gjeng med stort sett voksne folk, som spiller for å ha det morsomt etter at pliktene er unnagjort og man endelig får muligheten til å rømme til kontoret.

Vi har flere i klanen som er aktive i editoren og alle vet at man alltid har noe nytt å se frem til på treningsdagene hver uke. Vi spiller mye COOP, men i det siste har det blitt en del "Project Reality" PvP.

Gjennomsnittsalderen ligger på 27 år og vi har per dags dato 32 medlemmer. I Arma 3 finnes det ingen grenser på hvor mange soldater vi kan ha, så er du over 18 år, elsker Arma 3 og er lei av å spille alene? Bli med på moroa!

Kunne du tenke deg å joine denne koseklanen? Skriv en søknad via vårt forum.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvor i landet er de fleste ArmA spillerne situert? Det kunne vært gøy å invitere til ArmA treff, noe vi forsøker å få til et par ganger i året. JuleØL og VårØL - som regel drikking, gamle skrøner og historier fra slagfeltet. Vi bruker å ha omkring 15-20 pers fra veteranmiljøet i ArmA og det er virkelig hyggelig, og inkluderende :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@cri74: I [aCe] har vi en del medlemmer fra Bodø/Fauske, noen fra Gardermoen, Oslo, Mysen, Skien, Follo ect. Et Arma treff høres koselig ut. :) [aCe] pleier også å ha et stort fuktig treff årlig for medlemmer. Enten i Nord eller i Sør.

@Boller_Brus: Vi har ingen krav om hvor mange timer hver enkelt må spille hver uke, men jeg syns hver enkelt bør klare minst 1 time med spilling på en av de tre treningsdagene vi har hver uke. Tirsdag, Torsdag og Søndag fra klokken 2100 er det spilling.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...