Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
[aCe]Total

arctic Combat elite søker ferske krigere!

Recommended Posts

[aCe], arctic Combat elite, ble stiftet den 16. Januar 2002 av spillere fra Madplay, Trønderbataljonen og SoD. På den tiden vi forsatt spilte Delta Force: Land Warrior.

I løpet av de snart 12 årene vi har holdt på, har vi spilt spill som Task Force Dagger, Black Hawk Down, Team Sabre, Delta Force Extreme, Joint Opertations + Escalation Pack, Battlefield 2, Call Of Duty 4, Call Of Duty: MW2, Bad Company 2, Bad Company: Vietnam, Battlefield 3, Red Orchestra 2 og nå Arma 3.

Vi er en gjeng med stort sett voksne folk, som spiller for å ha det morsomt etter at pliktene er unnagjort og man endelig får muligheten til å rømme til kontoret.

Vi har flere i klanen som er aktive i editoren og alle vet at man alltid har noe nytt å se frem til på treningsdagene hver uke. Vi spiller mye COOP, men i det siste har det blitt en del "Project Reality" PvP.

Gjennomsnittsalderen ligger på 27 år og vi har per dags dato 32 medlemmer. I Arma 3 finnes det ingen grenser på hvor mange soldater vi kan ha, så er du over 18 år, elsker Arma 3 og er lei av å spille alene? Bli med på moroa!

Kunne du tenke deg å joine denne koseklanen? Skriv en søknad via vårt forum.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvor i landet er de fleste ArmA spillerne situert? Det kunne vært gøy å invitere til ArmA treff, noe vi forsøker å få til et par ganger i året. JuleØL og VårØL - som regel drikking, gamle skrøner og historier fra slagfeltet. Vi bruker å ha omkring 15-20 pers fra veteranmiljøet i ArmA og det er virkelig hyggelig, og inkluderende :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@cri74: I [aCe] har vi en del medlemmer fra Bodø/Fauske, noen fra Gardermoen, Oslo, Mysen, Skien, Follo ect. Et Arma treff høres koselig ut. :) [aCe] pleier også å ha et stort fuktig treff årlig for medlemmer. Enten i Nord eller i Sør.

@Boller_Brus: Vi har ingen krav om hvor mange timer hver enkelt må spille hver uke, men jeg syns hver enkelt bør klare minst 1 time med spilling på en av de tre treningsdagene vi har hver uke. Tirsdag, Torsdag og Søndag fra klokken 2100 er det spilling.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...