Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
nightzirch

Vil du bli min nye romkamerat?

Recommended Posts

Hei!

Roomien min flytter ut og jeg er veldig fornøyd med huset jeg bor i og ønsker heller å finne en til å overta plassen hans enn å flytte til enmannshybel fra studentsamskipsnaden.

Litt om huset. Det er et koselig lite hus (55m²) plassert ganske sentralt i Gjøvik i bakgården til husvertene. Det er litt over 10min gange fra Høgskolen i Gjøvik, 5 min til togstasjonen eller CC (kjøpesenter), noen få min fra nærmeste Rema 1000 og samme gjelder Fastland, som er et offentlig utebasseng med griller, volleyballbane og gressplener til å chille på om sommern. Huset er ikke av det aller nyeste slaget og gir en god hytte vibe. Standen er god og det følger med varmepumpe og oppvasksmaskin (som alene er verdt husleien imo). Jeg har vaskemaskin og 40" TV.

Litt om meg. Jeg er en snart 23 år gammel kar fra Bergen, men snakker østlandsk. Har noe med at familien min er østlandsk å gjøre. Jeg sier det fordi alle spør hvorfor jeg prater østlandsk. Anyhoo. Jeg studerer Master i Interaksjonsdesign ved Høgskolen i Gjøvik. Jeg er relativt trivelig, Pleier ikke å gjøre ting kleint, men synes det er veldig morsomt om jeg gjør. Jeg er en smule nerdete og holder meg ofte på PCen på rommet mitt. Litt for mye kanskje. Klarer allikevel å være et sosialt dyr om helgene når anledningen byr seg.

Er på utkikk etter en til å ta over leieplassen til roomien min. Ta gjerne kontakt på PM om du er interessert. Har allerede fått et par henvendelser, så ingenting er garantert. Er allikevel supert for min del at jeg får litt utvalg!

Til slutt er et bilde av movemberfesten vår der dere kan se (litt av) hvor gode vibes huset vi har navngitt Det Lille Huset, gir. (Jeg er nummer 3 fra venstre. Han barske karen med bukseseler og EKTE bart)

465552_10152291606360578_1375498469_o.jpg

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Litt om meg. Jeg er en snart 23 år gammel kar fra Bergen, men snakker østlandsk.

Viktig!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Synd jeg studerer i Trondheim, ellers skulle jeg vurdert det nøyere.

Virker som en koselig gjeng. Sikkert mer en nok tafs der også :wub:

:D

EDIT: Etter beskrivelsen du kom med vet jeg more or less hvor du bor! :D Kanskje jeg kommer en sviptur en gang jeg kjører fra Hønefoss til Hamar ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...