Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
cri74

ARMA 3 Lite Invite! Battlefield.no medlemmer hjelper hverandre

Recommended Posts

Har du vært så uheldig å ikke ha en venn som spiller Arma 3 Alpha ? Da kan denne tråden kanskje hjelpe deg.

Bohemia gav bort 50 nøkler for under 1 time siden, uheldigvis så ble de også revet bort i løpet av få minutter. Arma 3 Alpha Lite er en Showcase for Arma 3 spillet og lar deg prøve forskjellige elementer i spillets singleplayer modus.

Denne tråden er for dem som enda ikke har fått muligheten til å prøve, eller som ser 180 kroner som en stor investering, eller som kanskje ikke har råd eller mulighet til å betale for spillet. Her kan du spørre om nøkler. De fleste som har kjøpt spillet har allerede gitt bort noen av sine nøkler, men en del sitter kanskje på et par som de ikke har noen å gi dem til. Som en god venn så kan du gi dem bort til noen som virkelig har lyst til å prøve spillet.

Det er nødvendig å legge ved din Steam ID for å kunne finne deg og gi deg nøkkel. Post her og kanskje du er heldig og får en gratis Arma 3 Alpha Lite fra en annen medlem i Battlefield.no :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg vil nødig tigge, men, litt skeptisk til å putte penger i noe jeg ikke vet hva er. Så om noen har lyst til å sende meg en key... :)

ID: STEAM_0:1:17127313

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har også to igjen. Pluss armed assult og den x edition av arma eller va det no en heter. Vist noen har løst på, ingen vits at jeg bare sitt å ruge på det.

Ikke hjemme før etter påske da.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...