Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
Entreri

Disney kjøper Lucas Arts..

Recommended Posts

1qFIP.jpg

Tja, hva skal man si til dette da? Er det noen av dere som har trua på at Disney kan evne til å finne tilbake til den gamle Star Wars-magien?

Den siste triologien var stort sett en gigantisk nedtur for meg i alle fall,

særlig første filmen passet bedre som barnetv enn en oppfølger til den klassiske triologien.

Skal sies at det tok seg opp etterhvert, og sistefilmen var faktisk ganske god, men hva skjer nå?

Disney kommer med Episode 7 i 2015, og skal også lage episode 8 og 9.

Kan vi forvente oss noe annet en filmer tilpasset "hele familien", samt innslag av slapstick-humor av en eller annen "morsom" droid eller fetteren til Jar-Jar? Jeg tviler sterkt egentlig..

Med så mye penger som Mr. Lucas har, skulle en tro at ettermælet til Lucas Arts og Star Wars-serien var viktigere enn muligheten til å kjøpe seg enda en gigantisk ranch laget av gull.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll do you one worse, og presenterer internbilde fra feiringen der de neste skuespillerene for SW ble kunngjort.

24e96kn.jpg

Justin Bieber skal også være med som jediridderen Obi zing zingztar.

--

Men fra spøk til revolver, så er jeg usikker på hvordan det vil gå, det kan fort bli verre enn Jar-Jar. Men det kan bli bedre også, de har jo fått til noen Marvel-filmer har de ikke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eg greie ikkje bestemma meg for om detta er ein god eller dårlig ting. Mjølking av populære titlar (både spel og filmar) er sjeldan ein bra ting. På ei anna side har eg inntrykk av at Disney står for kvalitet, så håper dei lage nåken knakande gode filmar med fokus på vaksne.

Eg synes John Carter var ein god film, så det er håp :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg holder meg nøytral. Har ikke giddet å involvere meg noe særlig i slike ting, men vet at det fort kan gå fra galt til værre når det lages flere filmer i en serie. Det er sikkert filmer jeg kommer til å se. Gidder bare ikke irritere meg over hvordan noen folk bare vil ha penger

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Legacyen" er jo allerede forsøplet med episode 1, 2 og 3, så veldig bekymret er jeg vel egentlig ikke. Dessuten klarte jo Disney å overraske positivt med Pirates (of the Caribbean, ikke porno-serien for dere som ble usikre) filmene... godt mulig de klarer å lage god underholdning av det videre. Men noen ny "magi" som den originale trilogien? Aldri.

Dog, den dagen Disney kjøper rettighetene til Tolkien tror jeg gråten kommer...

Share this post


Link to post
Share on other sites

handler jo ikke om at de får til en ok film eller ikke, handler om at de originale sw-filmene skal melkes enda mer enn det jar-jar greide, og med det vanne ut magien fra originalene enda mer :-(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Syns dere opphøyer den første triologien litt for mye. De tre første Star Wars filmene var bra. Så setter vi punktum der.

De var bedre enn de 3 siste, men den beste Star Wars filmen var den første. Resten er litt "meh" tbh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For meg handler det om de får til en ok film eller ikke. Magien er allerede forsvunnet for min del. Så nylig gjennom samtlige filmer fra episode 1 til 6 på noen dager, og "magien" ved episodene 4-6 ser jeg nå stort sett handlet om da jeg så dem som liten guttunge. Det er ingenting magisk over de filmene lenger, kun nostalgi. Og som med så mye annet som føltes litt "magisk" der og da (eks. James Bond, dvs. Roger Moore for min del) er nå bare en pengemaskin hvor de enten leverer noe som underholder meg i et par timer, eller ikke.

Ringenes Herre er fortsatt "magisk" i min verden, men jeg vet at om 10+ år så er magien borte og bare nostalgien igjen. Da kan jo Disney være i gang med "The Adventures of Elanor Gamgee - episode 7" for alt jeg vet...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da kan jo Disney være i gang med "The Adventures of Elanor Gamgee - episode 7" for alt jeg vet...

Det blir i såfall en tittel fra Vivid Entertainment... ^^,

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://starwars.com/...ars-gaming.html

Today it was announced that Lucasfilm Ltd. and Disney Interactive are entering into a multi-year, multi-title exclusive licensing agreement with Electronic Arts Inc. (EA) for the creation of new high quality Star Wars games spanning multiple genres for console, PC, mobile, and tablets.

Industry leaders and creators of best-in-class blockbuster games, the development and publishing teams at EA will collaborate with the creative teams at Lucasfilm to provide audiences with all-new gaming experiences set in the ever-expanding Star Wars galaxy. As part of the agreement, EA studio teams DICE (Battlefield series) and Visceral (Dead Space series) will join BioWare (Mass Effect series, Star Wars: The Old Republic) in the development of new Star Wars games.

Kjenner meg en smule skeptisk...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...