Sign in to follow this  
cri74

Star Wars 1313

Recommended Posts

Starwars 1313 var kanskje et av spillene som tiltrakk seg mest nysgjerrighet på E3 2012. Demoen som ble vist på E3 var utrolig detaljert med flotte animasjoner og lys-setting, og kjørte på en "biffet" Unreal 3 motor. Starwars 1313 skal ta plass på Corusant og 1313 er betegnelsen på området under selve Corusant byen. Her spiller man som en bounty hunter i den kriminelle underverdenen som er 1313. Det blir en mørkere og mer stemningsfull Star Wars vi får se, sies det.

Creative Director Dominic Robilliard forteller at "Dette spillet kommer til å ta en mer lineær tilnærming, det er mer som en spesial laget berg og dal bane. Du vil ikke ha så mye frihet når det kommer til lokasjoner og områder, men på de områdene vi har laget så vil du få mer frihet en forventet"

Spillet blir laget av Lucas Arts i samarbeid med LucasFilm Industrial Light and Magic, LucasFilm Animation og Skywalker Sound. Dette høres jo interessant ut :)Mer på hjemmesiden (foreløpig bare consept art) Blogspot inkludert extended video

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this