Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
cri74

DayZ server ustabilitet og rapporter - Rapporter feil i denne tråden

Recommended Posts

Veldig mange tråder i forumet som blir spredt på diverse underfora, derfor flyttes alle rapporter hit. Bruk denne tråden til å rapportere feil eller ustabilitet på Dayz Norway #3 #4 #5

Dette forumet er laget slik at man ikke kan se sin egen post umiddelbart, men admins vil kunne se rapporter så snart de kommer inn.

Update 8 august. Dayz gir ut patch 1.7.2.5 og samtidig ble det gitt ut nye betapatcher forløpende, det viser seg at dette gir en del ustabilitet på serverne. Vi forsøker så langt som mulig å følge Six-updater fordi det er så mange som bruker denne, i og med at Six ikke har oppdatert beta på over 5 dager(prdd 15.08), så har vi heller ikke pushet ny beta til server da dette ville resultere i at mange ikke ville kunne connecte til server.

Kilde

http://stats.six-updater.net/mods/index

Share this post


Link to post
Share on other sites

Norway #3 #4 #5 er oppdatert til Beta versjon 96015, men man vil kunne tilkoble seg serverne med tidligere versjoner og siste versjon fra Six 95883. Det kan fortsatt være en del ustabilitet og spesielt fordi serverne tar imot tilkoblinger fra andre Beta versjoner, det er en fordel å oppdatere til 96015. Hvis du ikke kan gjøre dette via Six updater så kan du gjøre det manuelt, også om du har steam versjon. En guide HER

Share this post


Link to post
Share on other sites

Norway 5 er nede igjen :( Hadde aldri valgt å hatt tingene mine der hvis jeg visste dere skulle ha den nede hele tiden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

När fan ska ni fixa till server helvetet? Börjar tappa det sista tålamodet nu.

Nu är det ny version ute på moden, och alla andra servrar fungerar förutom era.

NäR SKA NI TA TAG I ERAT PROBLEM?

Så fort er server (norway 4) är uppe igen så tänker vi flytta alla våra saker till en ny server då administrationen på denna server är alldeles för oseriös för att vi ska vilja vara kvar på den.

Tråkigt men sant, om ni någon gång i framtiden ska bli seriösa så kan ni ju höra utav er, då kanske vi kan börja spela på er server igen, men fram tills dess så tänker vi inte vistas på era servrar framöver, detta gäller självklart inte bara er Norway 4 utan alla servrar ni adminstrerar, ni är helt enkelt inte kapabla till att hålla igång servrar.

//MvH En före detta reguljär spelare på Norway 4.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvilke beta patch bruker dere ? serverne bruker 96015 fordi Six ikke har oppdatert på lang tid, derfor har serverne også sluppet inn beta eldre betapatcher i håp om at flere spillere kan bruke serverne - tydligvis kan dette ha vært en tabbe og det ville vært bedre å utelukke Six-Updater og bruke en bedre patch. Dermed også tvinge alle spillere til å oppdatere manuellt. Six har kommet med en ny update nå og serverne blir oppdatert. Ingen under 96061 vil komme inn og alle klienter bør derfor oppdateres til denne versjonen.

Med Arma2 i beta og DayZ i alpha, og Six på en egen agenda har det blitt trøbbel :/

Alle servere kjører med og håper den er bedre.

Required Build:

96061

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...