Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
Java

#09 - Minigames [Suggestion Thread]

Recommended Posts

Hei!

Jeg, Og sikkert mange andre, Kommer til og bruke denne tråden til forslag for #09 (Minigames).

Hvis du har noen forslag, Kan være alt, f.eks: Maps, Plugins, Skins, Osv.. Alt du ønsker på servern kan du legge in her!

Starter med mine forslag:

(Custom Plugin/Mod) Custom Radio Commands: Istedenfor Affirmative/Negative/Go Go Go, osv.. Så står det Motatt/Nei/Gå!

(Custom Plugin/Mod) Instant Spray: Spray så mye du vil uten og vente 20 sec for og spraye på nytt.

(Plugin) !redie: - Vet ikke om det funker på MG også..

(Plugin): !resetscore: http://forums.allied...ad.php?p=862863

(Maps): mg_saw_rfix_64v & mg_bankrobbery

Edit: (Noen Custom Plugins/Mods trenger en proff koder (du får ikke lasta ned dette))

-defaulT

Edited by Java

Share this post


Link to post
Share on other sites

radiokommandoene kan vi ikke endre på, det kan man derimot gjøre selv ved å endre språket i steam til norsk

redie er testet og funker ikke på de fleste map (typisk de som lukker spawn)

reset score kan man se på

mapene bør ikke være no problem om de ikke har bugs :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Flotters :D Er det mulig og installere noen funcommands? Slenger inn noen linker jeg: Adminspray (Spray andre sine sprayer) http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=75480

Karma Mod (Gi andre spillere +1 / -1 karma) http://addons.eventscripts.com/addons/view/laserletters

Laser Letters (Har brukt dette mye før, Kjempe gøy: Skriv ting i lufta over deg) http://addons.eventscripts.com/addons/view/laserletters

Adminspray er faktisk ganske nyttig, Imed at du kan spraye andre spillere (på servern) sine sprays, f.eks hvis noen har en Pornografisk spray, så bruker du admin spray, sprayer den i taket, Så popper det opp et vindu, hvor du kan fjerne sprayen, Og banne/kicke/warne/slaye (automatisk system)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testet Mg_bear_attack_hard nå og fant ut at det vil være en servertømmer med lite spillere, liker du denne typen gameplay så kan du prøve vår Tower Defence server som har samme prinsipp men tilpasser vansklighetsgraden etter antall spillere

81.166.125.79:21300 Hellfragger.no #03 Tower Defence :: Multigamer.no

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg liker at du kommer med forslag Java, jeg håper du og flere kommer med flere forslag omg hva som burde endres/legges inn eller fjernes.

Jeg og nightzirch holder på nå med å finne nye maps/ ta bort de dårlige/servertømmer mapsa.

det med !redie, det funker å på minigames vis jeg ikke tar helt feil, så det "kan" være en mulighet.

Jeg ser ikke noe poeng med !resetscore på en minigames server

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har ett ønske om å få fler fra serveren på forumet. Tenkte ett eget MG underforum på css forumet. Slik at de som er interresert i Mg kan komme hit og prate om mg. Nå er det jo bare klanprat som er der.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Krever ikke så mye, så er lett å få det til. Så kan vi se om det blir mer aktivitet eller ikke. Har selv spurt på servern hvorfor folk ikke er på forumet. Svaret jeg fikk var "fordi det er kjedelig"

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=142073

Stamm: Har tidligere snakket med kåre rundt VIP mod/donasjoner til foreningen, Jeg syntes det er på tide og få inn noen godsaker på MG serveren..

Therefore har jeg funnet stamm! Stamm er en kjempestor VIP mod, Som brukes av flertalls servere/klaner/samfunn, Stamm har blitt en kjempesuksess blant Minigames, Surf, Og Jailbreak (Hovedsaklig funservers)

Har et veldig sterkt ønske om og få inn denne, imed at det kan tiltrekke fler spillere, Samt at spillere kan ha noe annet en rank (top10) og "kjempe" for.

Denne pluginen passer på både Surf, og MG.

-Java

(Me so skribent)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm, hmmm og mer hmm. Jeg har sagt det før, jeg er litt gammeldags og vil stille meg skeptisk til å innføre noe som dette. La meg presentere en liten diskusjon med meg selv:

Det er kjent at levler, tall og uferdige ting motiverer. Det å se "Level 1 out of 100" får hjernen til å si "Shit, jeg må bli level 100". Når det er sagt så er dette en one-way-street. Har man først gamifiser, kan man ikke gå tilbake. Gamifisering, for dere som ikke vet det, er å innføre et metaspill inn i en større sammenheng. For eksempel hvis Facebook hadde lagt inn en "Like Counter" som tikket opp hver gang du fikk en like. Folk ville freaket ut og blitt obsessed med å få flest mulig likes. Det ville kanskje ha økt Facebook-bruket, men mange ville også ha mislikt det. Og det værste er at hvis det hadde slått feil kunne Facebook aldri gått tilbake. Med andre ord, hvis vi innfører en VIP-plugin er det ingen vei tilbake. Det er naturligvis mulig å bare fjerne det uten noe om og men. Problemet vi står igjen med er derimot at de som har investert tid og krefter i å spille dette metaspillet vil bli pissed og forlate serveren for godt (mest sannsynlig).

Sånn som jeg ser dette, vil innføringen av ev VIP-plugin øke motivasjonen for å spille. Det vil bli et nytt rankingsystem. The regulars vil elske det tror jeg og spille enda mer enn før (bra for oss, dårlig for karakterene deres). De som ikke spiller så ofte vil enten ikke bry seg, bli litt hooked og spille enda mer eller synes det blir en for rotete server og stikker. Satt på spissen, blir det et spørsmål om kvalitet foran kvantitet der det å innføre pluginen vil øke kvaliteten for de fleste spillerne, men ikke alle.

Det skal sies at MG-servern har veldig god aktivitet. For noen uker siden sto den full ganske ofte. Nå om dagen har aktiviteten dabbet litt av grunnet lite utskiftning av maps og "the same old". Jeg tror vi må gjøre noe for å holde på spillerne, og det å innføre en VIP-plugin er ikke en grusomt dårlig idé, men skal vi gjøre noe så drastisk er vi også nødt å innføre timern. Det vil også skape mer konkurranse og vil få folk til å slutte å drøye tid (mest sannsynlig).

Så jeg stiller meg positiv til å gjøre en stor endring på MG-serveren, men det må være godt gjennomtenkt og alle må være onboard imo. En siste ting, og dette er viktig. Vi kan ikke gi VIP-spillere en fordel av gameplay i forhold til de andre spillerne. Det skal kun skape mer moro, ikke gjøre VIP overpowered.

Dette er listen over noen av mulighetene Stamm nevner:

VIP Model - Kan gjøres. Jeg kan mekke noe greier

VIP Tag - Liker ikke

Holy Grenade - Unødvendig

KillHP - Trengs ikke på MG

Reserve Slot - Liker ikke

Chat Tags - Kan gjøres, men liker ikke VIP only chat

Welcome and Leave Message - Dette er koselig

VIP Money - Trengs ikke på MG

Joinsound - Liker ikke

VIP Icon - Kan gjøres, men må isåfall være liten og her foreslår jeg HF-logoen

Player Trail - Kan gjøres, men kun hvis den blir liten. Eksempelbildet på Stamm-tråden er grusomt stygt

Less Gravity - Nei

Spawn HP - Mer hp? Nei

Grenade Trail - Finnes allerede på mange maps

More Ammo - Trengs ikke på MG

More Speed - Nei

No Reload - Trengs ikke på MG

Regenerate HP - Kan gjøres. Er usikker på denne for mye av poenget er at man mister liv når man gjør noe feil. Innføringen av dette vil med andre ord gjøre VIP-spillere til ez-moders

Throwing Knifes - Kan gjøres. Er morsomt, men vil gi en stor fordel på noen maps

Weapons - Få våpen med chat commands. Nei

Admin Flags - Skjønte ikke denne

No Restrict - Trengs ikke på MG

Show Damage - Trengs ikke på MG

Instant Defuse - Trengs ikke på MG

Anti Flash - Kan gjøres, grei reward å få og hjelper så folk ikke kan teamflashe

Colored Smokes - Kan gjøres

No Block - Har allerede

Knife Infect - Trengs ikke på MG

Teleport - Nei. Alt for OP

No Fall Damage - Finnes allerede på mange maps. På de det ikke er er det by design at fall damage er på

Share this post


Link to post
Share on other sites

FBF har alltid stilt seg negativ til donasjoner, selv om noe av grunnlaget til FBF ble til pga. kronerulling av KongKord himself, så jeg tviler på at du får gjennomslag for dette. Selv er jeg positiv!

Share this post


Link to post
Share on other sites

FBF har alltid stilt seg negativ til donasjoner, selv om noe av grunnlaget til FBF ble til pga. kronerulling av KongKord himself, så jeg tviler på at du får gjennomslag for dette. Selv er jeg positiv!

Ja, tror ikke det kom klart gjennom i sisteposten min her, men eneste form for "levling" jeg ser for meg er gjennom ingametid

Share this post


Link to post
Share on other sites

kan dere være så snille å slette mg_saw? den blir spilt om og om igjen, folk begynner å velge den på drit nå.. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lest igjennom mye her, min mening om "ekstra plugins" er at det burde gjøre ting vanskeligere, mer competitive, ikke lettere, som f.eks extra hp og alt det der. har jo tusenvis av danske servere med akkurat dette, er bare kids der, noe som ødelegger hele in-game opplevelsen. også angående den "laser skriften" i lufta, dere kan jo selv tenke dere om 20 stk skulle drevet med det, tror det vil kreve en ganske kraftig maskin for å kunne løpe igjennom der smoothly : p. skal dere ha sånn at dere kan spraye hele tiden må dere hvertfall fjerne lyden - det kan brukes for å irritere andre med tanke på at det ikke høres noe pent ut.

Vip models hadde kanskje vært tøft, men med tanke på at dere skal ha timer og stamm burde dere få laget en connection imellom de 2, sånn at du ikke bare får points for og være på serveren, men også for å complete maps (og komme i høyere rank, desto nærmere #1 du kommer får du mer points - er snakk om 5-15 points fra 3-1 dette stiller dere inn selv) vip models skulle kunne blitt kjøpt med disse pointsa.

bare dette vil trekke til seg noe sykt med spillere, med tanke på at du har noe å spille for, atm når du completer maps får du bare frags som ikke tells noe sted ( på rank osv ) alltid gøy å få noe igjen for å complete en map.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nye maps:

  • mg_thc_lego_final (multigame
  • mg_jacs_multigame_rfix
  • mg_saw_ultimate (vurderes å fjerne igjen pga det tar veldig lang ting på det hindret der du har 1 min på å gjøre når det kan bare være en person som kan være der inne om gange)

Skjer fremmover:

Flere gamle kart kommer til å bli fjernet etterhvert.

Og vi holder på å jobbe med timer pluginen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...