Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
Mister_Flanders

Forgotten Hope 2 & World at War Tournament

Recommended Posts

FH2.jpg

For de som aldri får nok av total krigføring i Battlefield serien, men ønsker et nytt spill med tema fra andre verdenskrig?

Se her!

Forgotten Hope 2 er en modifikasjon (mod) til Battlefield 2 som gjør spillet om fra en moderne krigsskueplass til et tilbakeblikk mot de europeiske og nord afrikanske slagmarkene på Vestfronten fra andre verdenskrig.

Modden utvikles fortsatt, og senere vil også østfronten legges til, samtidig som at det eksisterer planer om å ta steget helt ut og inkludere stillehavskrigen!

Våpen som MG 42, .50 Browning, Stengun, STG 44, Lee-Enfield No. 4, K98, BAR1918, Panzerschreck og Bazooka som du kjenner igjen fra den udødelige klassikeren Battlefield 1942 er selvfølgelig gjenskapt og inkludert, sammen med tonnevis av nye og mer dødelige våpen som FG 42, Vickers HMG, Bren gun, MG 34, Panzerfaust, Thompson 1928 med trommelmagasin (Tommy gun), Flammekastere og mange, mange andre våpen!

Kjøretøyene er mange og dødelige, klassikere som M4 Sherman, Panzer IV, PzKpfw VI "Tiger", M10 "Wolverine", Wespe og Priest er inkludert, mens nye kjøretøy inkluderer PzKpfw V "Panther", PzKpfw VI ausf. B "King Tiger", Churchill tanks, Crusader, Sherman Firefly, panserbilene SdKfz 234 "Puma" og M8 "Greyhound" samt flere!

På himmelen utkjemper P51 Mustanger, Spitfire's, Hawker Hurricane's og Beaufighter's intense luftkamper mot Messerschmitter (BF109), Focke Wulf's og JU 87 STUKA's!

ønsker du å se hvordan dette ser ut i praksis? Her kan du få se traileren!

Forgotten Hope 2 trailer

ønsker du å vite mer, eller ønsker du å prøve ut denne fantastiske modifikasjonen?

Klikk på linken under!

ønsker du å spille Forgotten Hope 2 slik det virkelig skal spilles?

Les videre under!

waw24banner1.png

Hva er "World at War"?

Har du lyst til å spille Forgotten Hope 2 sammen med et organisert lag? Er du lei av de samme gamle tilfeldige slagene på åpne servere? Har du sett deg lei av teamkillende smacktards? Har du fått nok av de samme gamle ørkenkartene og vil ha andre omgivelser? Har du lyst til å ta del i et internettsamfunn bestående av varierte gamere fra hele verden? Fra Canada til Australia, fra Nederland til Ungarn, og fra USA til Norge.

Da bør du sjekke ut World at War.

World at War er en turnering som har produsert det beste samarbeidet over Battlefield-plattformen de siste årene, og vi er stolte av å ønske deg velkommen til vår 24. turnering.

I denne omgangen skal de allierte, representert av de amerikanske styrkenes 68. Infanteridivisjon "Thunderbird", forsvare vestlig sivilisasjon og slå aksemaktene på slagmarker i både Afrika og Europa. På aksemaktenes side setter italienerne sin lit til 67. Fallskjermdivisjon "Folgore", som skal erobre kontinentet og skape sitt eget imperium. Begge sidene blir ledet av erfarne WaW-spillere som vil kjempe ved din side. Sammen med offiser og underoffiserer kan du få smake på et ekte militært samhold, uten forpliktelsene som klanspilling krever

Hva har World at War-turneringen å tilby?

  • Gigantiske 8 timer lange 64-spiller-slag hver lørdag. Slåss når du vil, så lenge du vil! Organiserte trefninger gjør at du får spilt spillet slik det ble laget for å bli spilt.

  • En komplett spillopplevelse. Opplev den andre verdenskrigen som om du var der selv. Begynn som en vernepliktig menig og jobb deg oppover i det historiske rangsystemet, til du tar ledelsen som en NCO eller til og med som offiser. Tjen autentiske medaljer og sett ditt merke på WaW-historien. Forberedelsene foran slag gjør dette også til en unik opplevelse.

  • Kjemp i din del av krigen på håndplukkede og optimaliserte kart. Opplev slag i full størrelse med koordinerte angrep og forsvar. Hvert slag, ja, hver runde, teller mot den endelige seieren i slutten av turneringen.

  • Kompaniene koordineres over Teamspeak. Mikrofon er anbefalt, men ikke påkrevd. Opplev spenningen i å ta del i synkroniserte angrep med artilleri, fly, stidsvogner og infanteri. Men vær for all del forberedt på motangrep!

  • Opplev en mer variert spillopplevelse, både med og uten spawnbare squad-ledere. På enkelte kart har vi brakt tilbake den gode, gamle FH1-følelsen, der du må stole på lagkameratene dine for å holde deg i live.

  • Bruk nytt skreddersydd utstyr, alt fra broer og bunkere til luftvern-biler og den legendariske PzKpfw III E.

Best av alt: WaW er helt gratis! Verv deg i dag!

Som Sersjant i den italienske divisjonen kan jeg bekrefte at dette er en turnering man virkelig burde delta på, hvis du eier BF 2 og liker FH 2 modden, eller ønsker å prøve den ut!

Samholdet og felleskapet er en utrolig kul ting, og du blir kjent med folk fra hele verden!

Vi håper at nettopp DU ønsker å ta del i denne turneringen og hjelpe din divisjon til seier!

Med de beste hilsner fra

Sergente Mister Flanders

7º Reggimento paracadutisti "Nembo"

67ª Divisione paracadutisti "Folgore"

Edited by Mister_Flanders

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...