Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
zpam

Lei din server hos Multigamer.no

Recommended Posts

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=7299&g2_serialNumber=1 Lei din server hos Multigamer.no

Så hvor kan man leie serverplass til sin klan når BF3 slepper? Frykt ikke. Vi har svaret her!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Lei din Battlefield 3 server her!


bf3_1_2.thumbnail.jpg(Multigamer.no): Det bør ikke komme som den aller største overraskelsen,  men vi har endelig gleden av å annonsere at vi er en offisiell RSP (Ranked Server Provider, tilbyder av ranka servere) for spillet! Ikke bare det... vi er den eneste aktøren i Norge som tilbyr utleieservere for Battlefield 3, slik vi også er for Battlefield: Bad Company 2, Crysis 2 og Medal of Honor. 

Lokale, kjappe og billige

Som nevnt er vi er den eneste aktøren i Norge, så om du er opptatt av god ping til en lokal server er dette noe du bør merke deg. Noe annet du kan notere i margen, er at våre servere står på kraftig maskinvare og er utstyrt med kjappe fiberlinjer fra landets ledende leverandør av fiber-bredbånd. Våre servere sitter nemlig side om side med Altibox sin infrastruktur, og er du Altibox-kunde har du sannsynligvis fiber hele veien. Prismessig har vi, tradisjonen tro, lagt oss lavt. Vi husker tross alt hvor vi kommer fra.     

Battlefield 3 Limited Edition + Server bundle

Til de av dere som har benyttet (eller vurderer å benytte) tilbudet om Battlefield 3 Limited Edition bundlet med promo-koder, som kan løses inn mot en gratis Battlefield 3 ranka server, så har vi lagt ut en side/widget hvor dere kan løse inn kodene deres og få opprettet en forhåndsbestilling på spillserveren:

Også public

Gjennom vårt unike konsept Community Nanny vil Battlefield.no stå for public Battlefield 3-servere. Skal du spille public er dette plassen å være. Vi gleder oss til 27. oktober, og ja - vi ses på slagmarken, soldater!

Battlefield 3 utvikles av DICE og kommer til PC, PS3 og Xbox 360 27. oktober.


Share this post


Link to post
Share on other sites
Som nevnt er vi er den eneste aktøren i Norge, så om du er opptatt av god ping til en lokal server er dette noe du bør merke deg. Noe annet du kan notere i margen, er at våre servere står på kraftig maskinvare og er utstyrt med kjappe fiberlinjer fra landets ledende leverandør av fiber-bredbånd. Våre servere sitter nemlig side om side med Altibox sin infrastruktur, og er du Altibox-kunde har du sannsynligvis fiber hele veien.

Og, som jeg har sett idag, står de serverne i et EMP-sikkert rom, så når alt går til hell***e, så er hvertfall serverene OK :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, du har vært innom "bomberommet" til Altibox, ja? Det er temmelig heftige greier ' /> Bare så synd at vi ikke har lov til å publisere bilder derfra

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kan vi reklamere for "Norges eneste atomsikre serverpark" monn tro? ^^

For gaming, sannsynligvis. Men ikke glem gale Hattelands serverprosjekt og fjellhallen på Gjøvik!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...