Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
Nirex

Battlefield: Bad Company 2 ? ESL Country Championship 2010

Recommended Posts

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=7734&g2_serialNumber=1 Battlefield: Bad Company 2 ? ESL Country Championship 2010

Ett flott brukerbidrag fra: Dande!

Share this post


Link to post
Share on other sites

(Battlefield.no:) Høsten 2010 startet ESL EM i bfbc2 og nå gjenstår det bare en kamp. Den store finalen mellom Norge og Russland, men før vi kommer til den så skal vi gå tilbake og se på hvordan Norge har kommet seg hit.

Landslagskaptein Mindre, hadde en vanskelig jobb foran seg da den norske klanscenen ikke er den største. Etter noen uker med testing av spillere, kom han fram til denne lineupen til CC2010.

Lineup Team Norway | BC2 Klan

 • Sindre ?Mindre? Johansen Wiig | Trønderbataljonenbattlefield_bad_company_2_profilelarge.thumbnail.jpgTeam Norway: Grand Finale 14.Januar 20:30
 • Joachim ?KptJoachim? Carlsen | Trønderbataljonen
 • Espen ?Nex_? Olausen | Immediate Reaction Force
 • Espen ?Pluss? Solli | Immediate Reaction Force
 • Håkon ?hkn? Hoås | Klanløs

Reserve

 • Erlend ?Andinho? Anda | Klanløs

Det var ikke en ille lineup Mindre fikk stilt i stand. Med sin fortid i NeXt Century/EuroAIM som var en av Europas beste klaner før de ble oppløst, hentet han inn KptJoachim, hkn og Andinho som spilte i klan med han på den tiden. Og etter å ha snakket med noen av klanledere i de Norske klanene så var det ett par som ble anbefalt av dem alle, Nex_ og Pluss som er Norges desidert beste inf par og var et soleklart valg for landslaget.


Gruppespillet
I oktober ble gruppene annonsert og Norge havnet i en relativt hard gruppe. De hadde Tyskland som var en av storfavorittene til å vinne hele turneringen, Ungarn med sine spillere fra topplagene Epsilon eSports og Team Gigabyte såvar det også to land som var mer ukjent og det kan alltid være litt skummelt Ukraina og Portugal.

Link Grupper: 5vs5 Gruppespill


En uke etter annonseringen av gruppene var kampene i gang og Norge skulle møte storfavorittene Tyskland i første kamp.


Tyskland vs Norge Match Link

Laguna Presa: 125-000
White Pass: 075-000
Totalt: 200-000


Kampen endte som forventet med Tyskland som seierherrene. Tross tapet så var det et bra resultat. Ved slike lave siffer kan vi se at kampen var jevn og det lovte godt for resten av turneringens del for Norge. Neste kamp var mot ukjente Portugal og man kunne ikke være sikre på hva som kom til å møte våre spillere.


Portugal vs Norge Match Link

Laguna Alta: 000-202
Arica Harbor: 000-235

Totalt: 000-437


Vel Norge hadde absolutt ingenting å bekymre seg over, denne kampen endte i total overkjøring fra Norges side. Så var det videre til neste kamp som var mot Ukraina, denne kampen ble det ikke noe av da Ukraina hadde trukket seg fra turneringen (uten å gi admins eller motstandere beskjed). Norge ble tildelt en 600-0 ticketvinn og 3 poeng.


Da var det tid med siste kampen i gruppespillet. Tyskland hadde allerede vunnet alle sine kamper og var dermed kvalifisert til sluttspillet. I hengekampen om andre plassen var det to lag, Norge og Ungarn. Det var vinn eller forsvinn situasjon for Norge nå og at motstanderen var Ungarn gjorde ikke situasjon noe lettere.


Ungarn vs Norge Match Link

Nelson Bay: 000-062
Arica Harbor: 026-093

Totalt: 026-155

Norge storspilte og var kvassere igjennom hele kampen og med tre av fire runder vunnet hadde de tatt seg videre til sluttspillet til mange sin store forbauselse!


Sluttspillet

Etter gruppespillet havnet Norge i et lite dilemma. Med en Pluss på flyttefot samtidig som hkn valgte å fokusere gamingen sin på det nye spillet Call of Duty: Black Ops, måtte Norge ha inn nye spillere. De tok i bruk Andinho som hadde stått som reserve for dem gjennom hele gruppespillet og fikk hentet inn Landstad, Landstad spiller til vanlig i hovedlineupen til Trønderbataljonen sitt 5vs5 og 8vs8 lag sammen med Mindre og KptJoachim. Han har også vunnet 2vs2 BC2 compoene på BondeLAN 2010 og Infected Light 2010. Så på ingen måter ble Norge svakere etter spillerskiftet. Lineup til Norge ser derfor slik ut i sluttspill fasen.


Lineup Team Norway | BC2 Klan

 • Sindre ?Mindre? Johansen | Trønderbataljonen
 • Joachim ?KptJoachim? Carlsen | Trønderbataljonen
 • Espen ?Nex_? Olausen | Immediate Reaction Force
 • Erlend ?Andinho? Anda | Klanløs
 • Stian ?Landstad? Landstad | Trønderbataljonen


Link: 5vs5 Sluttspill

Norge hadde kommet på den ?lette? siden av turneringstreet, for på den andre forgreiningen var både Tyskland og Russland. De norske spillere med optimisten på topp hadde nå bare et mål for øynene, finaleplass!

Første runde skulle Norge møte Østerrike. Denne uken var derimot noe preget av lanseringen til Call of Duty: Black Ops, desverre klarte ikke Østerrike å stille lag og Norge var videre til neste runde.

I den andre runden av sluttspillet ventet Kroatia som har slått Frankrike i sin første runde.

Runde 2

Norge vs Kroatia Match Link
Laguna Alta: 156-000
Panama Canal: 063-000

Totalt: 219-000


Norge fikk tidlig kontroll på kampen og fikk en solid ledelse på Laguna Alta. Kroatia kom mer inn i kampen på Panama Canal, men det endte med det. (fullt matchreferat)

Nå var Norge kommet til Winnerbrackets-finale og der var det de ubeseirete russerne.

Winnerbrackets-finale
Russland vs
Norge Match Link
White Pass: 000-119

Panama Canal: 133-000

Totalt: 133-119

Russere som ikke skjønner begrepet jul og juleferie klarte nesten å stjele til seg en walkover fra Norge. Men de ble til slutt enig om en dato. Da kampen skulle starte på norsk server var det bare 4 nordmenn pålogget, da siste mann ble 10-15min for sen. Russland kan man vel ikke påstå har hatt noen form for fairplay, så Norge måtte spille første runden 4vs5. De fikk aldri noe godt overtak i den kampen, men kartet endte med 119 tickets i Norges favør. Så var det over til russisk server. Lagg og flame ble det mye av og etter en del fram og tilbake endte kampen 133-0 til Russernes favør. Norge hadde tapt med 14 tickets.

 

Siden CC bruker double elimination systemet ble det lowerbrackets på Norge.

Og her skulle de vente på en vinner mellom Kroatia og Tyskland. Etter noen dager kom svaret, Kroatia hadde slått ut storfavorittene Tyskland. Et Tyskland som var tydelig preget av juletidene hadde nesten ingen av sine store stjerner i med i kampen. Det ble en jevn kamp, men Kroatia trakk det lengste strået og vant 141-85.


Lowerbrackets-finale

Norge vs Kroatia Match Link

Laguna Alta: 225-000
White Pass: 000-058

Totalt: 225-058

Da var det duket til en ny kamp mellom Norge og Kroatia.Norge gikk hardt ut på hjemmeservern og fikk en stor ticket seier på Laguna Alta. Et Kroatia som svevde på Tyskland kampen klarte ikke helt å hente seg inn etter server skifte, men vant likevel begge rundene White Pass. Kampen endte 225-58 i Norges favør.


Da gjenstår det bare en kamp igjen i Country Championship 2010

Russland vs Norge Match Link

Kartene er: Arica Harbor og White Pass

I dagene før denne finalen skulle begynne ble det lagt ut noen bilder på ESL sitt forum. Dette var PBSS (PunkBuster ScreenShot) av tre russiske spillere fra Team Empire som ble tatt under en pcw. Bildene viste tydelig at disse tre spillerne brukte en form for texture hack (alle trær, busker og gressstrå er borte). Samtlige av disse Team Empire spillerne spiller også for landslaget sitt og har spilt alle deres kamper.

Disse ble raskt lagt til lista for cheatere på PBBANS og deretter bannet fra ESL og nå får vi bare vente og se om Russland klarer å stille lag på kampdagen.

 

Artikkelen er ett brukerbidrag og er skrevet av: Dande

 

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

jøsses - kjempemorsomt bidrag, takk til Dande for bidraget..

men altså:

samtidig som hkn valgte å fokusere gamingen sin på det nye spillet Call of Duty: Black Ops

lolololol?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Damn, disse russerne har en lav terskel for å jukse gitt:\

Lykke til, om det blir kamp da:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herlig brukerbidrag!!! ' />

Veldig gøy å få litt mer info om det som skjer rundt klanscenen i andre spill enn CS:S for min del.

Må forresten støtte QeD sin "WTF" på den kommentaren om Black Ops ja p

Gleder meg til å høre hvordan dette ender!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vi får skylde på WoW

VET du hvor mye DKP jeg har tapt sad.png langt bak nå!

Vi hadde våre opp og ned både med spillere og viljestyrke, spesielt ettersom ligaen dro ut mye lengre en vi hadde forventet og kræsjet med den nye ekspansjonen for WoW. Det var synd at vi ikke fikk lagt inn noen pcw'r etter Jul men sånn ble det.

Må gi litt ekstra skryt til Mindre for at han dro skipet!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...