Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
SniperRiper

Dato satt for Vietnam-tur!

Recommended Posts

(Multigamer.no): Endelig har DICE sluppet lanseringsdatoen til den kommende tilleggspakken Battlefield: Bad Company 2 Vietnam. Datoene er som følger:

  • 18. desember for PC (EA Store og Steam)
  • 21. desember for Xbox 360
  • 22. desember for Playstation 3

Vietnam1big.thumbnail.jpg

Et gledelig gjensyn

Vi trenger neppe å si at vi har gledet oss til et gjensyn med Vietnam i Battlefield-setting. Vi likte veldig godt gode gamle Battlefield: Vietnam og setter vår lit til at denne tilleggspakken kan gi oss noe av det vi likte med det spillet. Men hva vil egentlig Battlefield: Bad Company 2 Vietnam tilby? Vi nevner i fleng:

  • Fire helt nye kart. Fire unike kart basert på Vietnam, hvert av dem med ny grafikk og ny spillopplevelse.
  • Seks udødelige fremkomstmidler. Sus over tretoppene i det velkjente amerikanske Huey-helikopteret. Kjør den solide russiske T54-stridsvognen og den lette US PBR "Pibber"-patruljebåten, i tillegg til tre andre, kjente fremkomstmidler som ble brukt i Vietnam-krigen.
  • 15 karakteristiske våpen. Kast deg ut i kampene med 15 nye våpen basert på våpen som ble brukt i Vietnamkrigen, som det sjeldne maskingeværet Navy SEAL XM22 og den karakteristiske granatkasteren M79 "Blooper".
  • Rocka musikk fra 60-tallet. Hør på 8 radiokanaler i spillet, med 49 tidstypiske låter som "Valkyrierittet" og "Fortunate Son" av CCR.
  • Ekte krigsdialog. Helt nye stemmer for både amerikanske og vietnamesiske styrker, basert på autentisk kommunikasjon fra Vietnamkrigen, for å gi maksimal innlevelse.
  • Nye prestasjoner/trophies. Du kan samle 10 nye prestasjoner/trophies, et av dem blir tildelt for å sprenge vietnamesiske propagandahøyttalere. Få nye våpenferdighetsstjerner for ferdighetene du bygger deg opp med våpnene i utvidelsen. 

Er du giret?

Så hva tror du om denne tilleggspakken? Er du giret? Er du klar for å returnere til Vietnam? Eller vil du heller bruke førjulstida på å stappe i deg julemarsipan og klementiner?

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam utvikles av DICE og kommer til PC, Playstation 3 og Xbox 360 18., 21. og 22. desember 2010.    


Share this post


Link to post
Share on other sites

Gleder meg som en unge ! :blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kjipt at det ikkje går ann å legge seg helt ned, endre hastigheten på løpet til tanksen/apc og view seperat, og endre ascend/descend gradvis uten å gi full "gass" hver vei. Ellers et kjekt spill.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...