Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
CoolSpin

HVORDAN RAPPORTERE CHEATERE!!!

Recommended Posts

KLAGEMUREN ER MODERERT - Det betyr at ...

Hvordan utforme klagen:

For å forenkle jobben til oss i hellfragger.no når vi skal behandle klager på andre spillere vil vi at dere alle følger en enkel mal.

 1. I "Topic Title" skriver du inn STEAM_ID til den du misstenker for juks, i "Topic Description" skriver du inn nick i gjerningsøyeblikket og hva du mistenker han for.
  topic.JPG
 2. For å forenkle jobben våres ytterligere setter vi pris på at dere selv går gjennom demo'en dere har tatt og skriver ned hvilke ticks som er aktuelle. For å spille av demoen skriver du ganske enkelt "playback <navn på demo> som i dette bildet:
  playback.JPG
  Deretter trykker du [sHIFT] + F2 for og få opp demo spiller verktøyet hvor dere kan se hvilke ticks hendelsene er på.
  demotool.JPG

Mistenker du flere enn en spiller må du lage en tråd for hver spiller!Så hvordan tar man opp disse demoene, og hva skal de inneholde?

 1. Først og fremst må du ha tilgang til console, det får du enkelt ved å følge denne guiden. Etter å ha gått gjennom den har du tilgang til console på "|" knappen som ligger til venstre for "1".
 2. Deretter skriver du "record <navn på demo>" i console som vist på bildet.
  record.JPG
 3. Det som er veldig viktig nå for at vi:
  a) Skal kunne verifisere at det er riktig person vi banner.
  b) Ha mulighet til å videresende til radar.
  Er at du får med deg status i demoen, status er noe som viser STEAM_ID'er knyttet opp mot nick. På den måten kan vi ikke ta feil person. Dette gjøres veldig enkelt ved at du skriver status i console. Denne blir da lagret i demoen. Da vil du få opp noe slikt som dette:
  status.JPG
 4. For å fullføre demoen når du føler du har tilstrekkelig bevis skriver du ganske enkelt stop i console, du vil da få en verifikasjon på at demoen er ferdig og lagret i ccstrike mappen din som default ligger i:

  C:\Programfiler\Valve\Steam\SteamApps\"brukernavnet ditt"\counter-strike source\cstrike

  stop.JPG

Før du nå laster opp demoen på forumet her må du pakke ned filen, enten ved hjelp av WinZip eller WinRAR. Du får ikke lastet opp demoer før disse er pakket ned.

Takk til Junior Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...