• Announcements

  • Eragon

   A blast from the past.   02/21/2017

   Vi driver i disse dager og legge inn nyheter ifra vårt arkiv. Så dette er ikke nye nyheter som dukker opp.  * Forfatter vil bli endret ved ett senere tidspunkt.

Default

Showing all content.

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Det tror jeg ikke vil gi noen forskjell i hele tatt, med den cpu'n på 4,8ghz så tviler jeg på at du makser den, selv om du evt har 1080 e.l.
 3. Last week
 4. Navnet er oppdatert igjen, etter at siste patch nullstilte dette. Patchen har gitt litt ustabilitet på connection. Mitt råd er å velge "nei" når den ber deg om å gå til menyen. Du får som regel bli på serveren da
 5. Glad vi er ferdig med 2\3 av flyttinga alt. Går ifra 72 kvm til 140kvm og ifra 9500 til 6000 i måneden <3<3
 6. Tror den bare heter "conan exiles server"
 7. synes World of Tanks har blitt ganske bra - bedre enn det var - og spiller litt. Er jo gratis å prøve så det er bare å se hvordan det har blitt nå. Svensketanks er tilgjengelig
 8. Jeg finner ikke en gang serveren i dag jeg.
 9. Har ikke falt ned noe idag, men den er veldig ustabil. Mister connection gjevnlig uten at serveren går ned. Får opp "connection lost, return to main menu?", men hvis man bare venter litt så er man plutselig tilbake igjen. Verre med denne typen lag enn en real disconnect, fordi man veldig fort ender opp død Og ang. den regelmessige restarten. Hvordan er det med rubberbanding nå? opplever praktisk talt ingenting lengre, men det kan jo hende det skyldes at vi gjør RS såpass ofte. Hvis ikke det gjør det, hadde det kanskje gått an å redusere hyppigheten på restartene litt? hadde vært deilig å kunne kjøre craftingstations i noen timer av gangen
 10. Long gone
 11. https://www.vg247.com/2017/02/24/giveaway-2000-closed-beta-keys-for-playerunknowns-battlegrounds/
 12. Sniffer på AMD jeg også, vil ha nytt kabinett og da tenker jeg at jeg like godt kan bytte ut hovedkort, ny CPU og ny vannkjøler. Men jeg har jo en i7 4790K som er overklokket til 4.8ghz, så kanskje jeg bare skal bytte kabinett og kjøler. Hvor mye forskjell vil 8 cores med 16 cpu threads gi i gaming, ihht det jeg har nå? (Har nå 4 core, 8 threads) https://videocardz.com/65708/intel-preparing-core-i7-7740k-a-response-to-amd-ryzen-7-1800x
 13. Serveren er nå oppdatert, les mer om ukens oppdatering her: http://playrust.com/devblog-149/
 14. Ser ut som serveren må oppdateres. Kommer ikke inn.
 15. Serveren skal etter hva jeg forstår restarte hver tredje time, men i det siste faller den ut hele tiden. kl ca17:35, ca21:30, nå ca 22:40. Det er vanskelig nok å få gjort ting når serveren restartes hver tredje time, men når den i tillegg faller ut 3-4 ganger om dagen så har en maks 1-2 timer game time om gangen. Har dere tekniske problemer med serveren for tiden eller hva skyldes dette?
 16. Er spent på noen skikkelige tester. skal bytte cpu i løpet av året. Håper også intel ser at prisene deres må ned.
 17. Er nyskjerrig på hva AMD kommer med med tanke på ytelse, og det kan forhåndsbestilles hos Komplett nå, slettes ikke verst priser heller..
 18. http://www.pcgamer.com/amd-ryzen-7-prepares-for-worldwide-launch-on-march-2/ Kanskje den neste CPUn blir AMD?
 19. Når RCON-støtte kommer kan vi fikse ingame meldinger osv. Auto restarts har blitt endret fra hver tredje time, til hver sjette.
 20. har samme problem
 21. fine bilder
 22. Takk for tips! fps_max er faktisk på 0 nå, uten at det har hatt noen nevneverdig effekt for meg. Rate settings er under konstant endring, egentlig burde jeg hatt et script for å endre disse ingame. Get sin linje her jeg bor er relativt bra, men ustabil. På hverdager etter kl. 1500, merker man at naboene er hjemme fra jobb, og en kan ikke tyne linja på samme måte som før dette. Utrolig irriterende at de selger over kapasitet inn til borettslaget. Togglewalk er egentlig gammel vane. Brukt script for dette siden CS beta 3 eller noe rundt det. Fordelen er at det frigjør en finger. Sa brura.
 23. Sleepy time...
 24. Earlier
 25. Ser ut som serveren er nede igjen.. EDIT: Fant den tilslutt, men måtte refreshe et parr gang for at den kom fram.
 26. Ja, hadde nå bare Conan hatt mulighet for RCON så
 27. Fikset det nå Eragon
 28. Burde hatt en announcement-tingest i chatten, litt før serveren resetter seg
 1. Load more activity