Active content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Er det noe liv her?

  For min del går det meste i CS:GO, Squad (Hver tirsdag med en gjeng), Apex og om 11 dager Mount&Blade: Bannerlord.
 3. Er det noe liv her?

  Finnes det noen discord kanal alle henger på? Hadde vært gøy å spille med gamle kjente, om de fortsatt spiller Går mye i Apex for min del for tiden. Litt PUBG, en bitteliten del Overwatch, og litt assortert annet.
 4. Håper for guds skyld ikke forumet slettes ihvertfall hvor er det egentlig det hostes nå og av hvem?
 5. Er det noe liv her?

  2020 folkens, we made it to a new decade! Nå er det jo snart sånn at også vi som ikke var supertidlig ute med kids må til å oppdra de til sunne gamere som aldri vil cheate! Noen av dere følger jeg bare med på LinkedIn, noen ser jeg livstegn fra på Steam <3 @Rieger @Griff @target @Nixon @k-man @bjelle @Panic @Settepotet @DelCasa @ShitHead_No @GoosE @Cutuk @Bayer @Kybber
 6. Er det noe liv her?

  Er inne og graver i arkivet en gang i blant for å mimre
 7. Battlefield 5 nye BF42?

  Sluttet med BF5 slutten av desember ifjor, prøvde å hoppe inn senere. Planen var å spille Battle Royal med noen venner, men tok for lang tid å finne game. Så jeg prøvde å spille vanlig multiplayer, men det var en flust av hackere så jeg ga meg. Hadde tenkt å prøve igjen nå, har hørt at det ikke har blitt bedre med tanke på hackere. Grunnen til at jeg ville komme tilbake er fordi det har kommet to nye kart Iwo Jima og Wake Island <3. Men ser nå at de har tuklet med TKK igjen, og det er en deal breaker for meg så kommer nok ikke til å installere spillet med det første.
 8. Red Dead Redemption 2

  Det ble kjøp til slutt. Men har ikke fullført spillet, Jedi:Fallen Order kom rett etter og det var mer interessant for min del.
 9. Er det noe liv her?

  Besøker sida her en gang i halvåret tenker jeg
 10. Er det noe liv her?

  Gode minner og likte community her back in the day, fant tilogmed ut at kontoen fortsatt var aktiv nå! Forum generelt virker som en døende greie. Henger fortsatt litt på somethingawful
 11. Er det noe liv her?

  times have changed
 12. Hellfragger med romjulscup!

  bli det nå i år eller?
 13. Hvorfor ikke bare legge forumet død og heller bevare det som et arkiv, hive ut alle "ledergrupper" og "styrer" som ikke har vært aktiv på mange år. Opprette en Battlefield.no / Hellfragger.no Discord, fortsette å bruke Facebook/Steamgrupper osv. men i hovedsak bruke Discord som community-hub. Så kan man heller prøve å satse på nye servere til spill som faktisk er relevante og aktuelle. Vi har en merkevare men forum/Teamspeak og ikke minst BATTLEFIELD er utdatert.
 14. Den siste som gikk, glemte å skru av lyset ...
 15. Viktig å ta på sikkerhetsbelte!

  1500 Kroner for å ikke bruke belte på bussen? Det var litt lite synes jeg. Hvis det hadde vært 2500 ville avisene skrevet om det og folk ville bruke belte på bussen også. Muligens.
 16. Battlefield 5 nye BF42?

  I know.. .men det er flust med cheaters, og når ikke de dreper deg så er det bugs bugs bugs Battlefield.no " Zero Cheaters - Not so long ago we had Battlefield and other games with close to zero cheaters. Remember Battlefield 2 with Battle-recorder? With this kind of community support and community servers, DICE really made a Battlefield Game that still make EA and DICE able to sell BFV the way they do. Bad Company and all the games that followed where basically on the recommendations and word of mouth of Battlefield 2. Imagine die hard fans of the game, with their own website and team to handle cheater accusations, studying Battle-recorder, banning players that openly and candid are cheaters. A community with servers that most of the time have no cheaters, because they pay for the servers and apparently want to make them popular. The discussion now is how much do a developer pay for anti-cheat compared to a dedicated community that roots out cheaters of their own, and with that make the game popular because the community servers are really really good. Log in at any time, meet friends on Teamspeak or Discord, play a decent game and feel good when you win - legit! "
 17. Battlefield 5 nye BF42?

  Det høres jo bare positivt ut
 18. Battlefield 5 nye BF42?

  Har de fiksa spillet nå? Sist gang jeg spilte var det vanskelig å høre noe annet enn et flybrøl....
 19. Battlefield 5 nye BF42?

  Steiner jo! Husker du meg? Ble det handla maskin? =)
 20. Viktig å ta på sikkerhetsbelte!

  Oi, ikke bra =/
 21. Virus software

  God nok den som følger med Win10
 22. Virus software

  Har du prøvd? https://www.bitdefender.com/solutions/free.html Det skal visst være det beste som er gratis nå.
 23. https://www.vgtv.no/video/146947/videoen-gir-busspassasjerene-bakoversveis
 24. Virus software

  Jeg har prøvd mange forskjellige gratis antivirus, men må betale for alle etter 30-dagers prøving?
 1. Load more activity