Active content

Showing all content posted in the last 365 days.

This stream auto-updates   

 1. Last week
 2. Gir sesongen en 4'er, jeg. Svakere enn de tre andre, men ikke en bøtte med møkk slik anmeldelsene antyder. Er en del pacing-problemer, litt for mye fokus på feil sted, tidvis litt for cheesy. Samlet trekker det ned. Det har visstnok vært litt rushing av produksjonen siden Defenders kommer i sommer og de var nødt å introdusere karakteren, og det merkes. Nå er ihvertfall bordet satt til Defenders. Blir gøy å se disse 4 komme sammen
 3. Svak Marvel er nok bedre enn mye annet
 4. Har ikke giddi å sett på det enda. Hørte fra flere jeg kjenner at det var litt sugent og den svakeste Marvel-serien hittil fra Netflix. Skal se piloten en dag jeg kjeder meg og ikke har noe annet å se på.
 5. Marte i NRK er litt bingo når det gjelder reviews Har bare sett de 2 først episodene til nå, men liker det jeg ser.
 6. Ok..... Hva i alle dager har skjedd med kritikere? Jeg ble så paff av sjokkerende negative reviews, altså SJOKKERENDE negative, at jeg var nervøs før jeg starta. Har Netflix/Marvel virkelig driti på draget med denne? Neida, serien er helt fin frem til episode 6 ihvertfall. Man kan nok diskutere frem og tilbake på ting som pacing osv., men å påstå at dette fortjener en 2'er er jo hinsides all fornuft. Har de dumpa score utelukkende fordi de har fått det for seg at å vise en hvit karakter som hvit er whitewashing? At det på en eller annen måte er galt at en person tar til seg den kulturen de måtte være oppdratt i?Jeg skjønner mildt sagt nada av de lave scorene. Please si at det ikke bare er meg som stusser nå Merk: jeg sier på ingen måte at dette er en superduper-awesome sauce, har ikke sett ferdig. Sier bare at 2'ere og 3'ere ikke gir noen som helst mening.
 7. Høres bra ut, i alle fall når man tenker på at spillet fortsatt er i Alpha
 8. Da er serveren oppdatert til siste versjon, les mer om updaten her: http://playrust.com/devblog-152/ For dere som ikke gidder å lese, her er en kort gjennomgang av ukas oppdatering:
 9. Tror han har brukt en del penger på skip for å si det sånn. Vi kan fly nesten alt Joa, nesten alle oppdrag kan du gjøre sammen med noen. Coop funker noenlunde, litt glitches her og der og spesielt hvis du driver å går rundt inni skipet mens det er i hyperspace. Men ja, gøy med flere spillere på TS og i samme skip. Kjøre rundt å ta oppdrag og utforske
 10. Klarte å knuse begge håndleddene mine et år imellom, e det mulig? Og nå har jeg noe lignende dette operert inn i begge håndleddene, bortsett fra det er noe knuste smådeler og litt sånn.
 11. Hehe, godt det er én som tar ansvar og kjøper skip som kan romme en hel bunch. Jeg holder meg foreløpig til et skip, men blir nok fort flere Hvordan er det å spille flere sammen? Er det blitt laget oppdrag ennå som er myntet på samarbeid? Stalin.
 12. Hvis ikke du har starta det på en god stund..si 6 mnd...burde du avinstallere og slette alt og installere på nytt. Kult at du likte det Stalin. Det hender jeg fyrer det opp en gang i blant sammen med noen venner som også har kjøpt, eller la oss si - har kjøpt en del skip (skal ikke poke Atalante, men du er den eneste jeg kjenner som har 4-5 skip og gjerne de største ) Hadde vært gøy å samlet noen flere. Synes et var skikkelig moro å spille mange sammen og reise ut å utforske. Connien til Atalante har sikkert plass til hele hurven
 13. Earlier
 14. Jeg kjøpe Thrustmaster Warthog for en stund tilbake. Jeg trodde den kom til sin rett i Digital Combat Simulator og Lock On, men i Star Citizen er det helt rått med HOTAS. Bare å kjøpe seg større bord Stalin.
 15. Serveren er nå oppe igjen. Server leverandøren (Fragnet) hadde problemer med noden som serveren kjører på. Feilen er nå rettet. Beklager Nedetiden.
 16. Serveren er fortsatt nede. Jeg har enda ikke fått svar fra server leverandøren, håper dette løser seg snart.
 17. Har ikke starta SC på leeeeeeenge Blir nok å drøye til release før jeg spiller.. Vil veldig, veldig ha en fungerende tutorial som fører meg inn i alle finurlighetene så blir nok å vente til Squadron 42. Har jo fortsatt valgets kvaler om hva som vil funke best over tid: M+KB, Elite Controller eller om jeg må kjøpe inn noe HOTAS-aktig. Blir fort et plass-problem på bordet her med HOTAS Og må vel oppgradere riggen for en del laken ved release og.......
 18. Ser ut som at server hosten gjør endringer eller legger til en oppdatering på serveren. Er på saken. Holder denne tråden oppdatert.
 19. er serveren nede igjen?
 20. Ble til at jeg skaffa meg spillet tidligere i dag, og fått spilt noen timer (timer jeg skulle brukt på å sove før nattvakt). Om jeg angrer? Hell no. Star Citizen er kun i alpha og for et potensiale det har. Det visste jeg jo egentlig fra etter å ha sett videoer, samt de to du la ut cri74. Men det blir noe annet når man sitter i universet (bokstavelig talt) selv. Nå kan det hende at det fort blir ensformig i den fasongen spillet er nå, men det får tiden vise. Gleder meg til å følge utviklingen videre. Og om interessen etterhvert skulle være av betydelig art av flere her inne, skal jeg gledelig være en pådriver for å få til samspilling Stalin.
 21. Battlefield.no Vanilla Rust Server Official Rules You are not allowed to cheat, hack or bug/glitch-abuse. No VAC ban or other game bans 180 days or younger. You are not allowed to use racism or offensive language in the chat. Use common sense and treat people the way you want them to treat you If you want to apply as an admin or a moderator on the server use the following form and send the answers to me in PM. If you need help on the server feel free to use this forum to contact an admin. You can also send me a PM or just add me on steam. You can make a complaint about your ban at the following forum section: http://www.battlefield.no/index.php?/forums/forum/268-andre-klager/ Post feedback on the server, admins or other suggestions here or make a new tread in the Rust sub forum. THE SERVER RESTARTS EVERYDAY AT 16:00, DO NOT CRAFT AT THIS TIME.
 22. Det er ikke så ille egentlig. Selv om jeg skal innrømme at jeg ikke har spilt det såååå mye selv, men nå begynner det å komme innhold som er interessant. Hvis du allerede har kjøpt et skip, kickstarter eller founder, eller etterpå, eller nå.. så kan du faktisk gjøre en del ting sammen med venner Jeg er forsåvidt enig. Har lagt inn 1500 kr selv og har to skip. Skulle ønske at jeg kunne spille det fulle spillet nå allerede STATE OF THE GAME (på beregne mer enn 15 min å se på disse to - det er ikke full action, COD eller BF1 - har spolt frem til noe greit å se på....press play)
 23. Leser at en del er misfornøyde med utviklingen til spillet. Mener at utviklerne melker spillerne for penger etc og lar det bevisst ta lang tid. Dere som har fulgt spillet siden 2012, ligger det noe i dette? Jeg for min del tror ikke det, men velger å spørre før jeg evt. subscriber og bruker mye penger på dette. Om visjonen til Chris Roberts blir oppfylt vil jo dette være en av de største spillrevolusjonene noen sinne, og det er klart at det er et enormt arbeid. Bare det å få en sømløs spillopplevelse i dette universet er jo helt trusefuktende. Og; har det vært noe snakk her på bf.no om å spille sammen? Stalin.
 24. They Shall Not Pass er ute i morgen for de som har Premium Lenge siden jeg har spilt BF1 men dette må testes.
 25. Tråkka på en spiker for mange år siden og den gikk tvers igjennom. Heldig at den ikke traff beinet og det greiene der Dro den bare ut igjen og rensa såret.
 1. Load more activity