Jump to content
Battlefield.no

Active content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Guest

  Hva gjør du nå Chobo?

  Da vil jeg sterkt anbefale https://rentola.no/ Jeg har brukt dette nettstedet flere ganger både for meg selv og for kunder. De har et imponerende utvalg av leieboliger over hele Norge. Siden er svært brukervennlig, og du kan enkelt filtrere basert på dine preferanser. Enten du ser etter en liten leilighet i byen eller et større hus på landsbygda, er sjansen stor for at du finner det du leter etter på Rentola. Det er også flott for de som er nye i Norge, siden de ofte har detaljerte beskrivelser og bilder av eiendommene.
 3. Guest

  Hva gjør du nå Chobo?

  Takk for forslagene! Jeg leter egentlig etter et sted som tilbyr et bredt spekter av leiealternativer, fra leiligheter til hus, og i forskjellige prisklasser. Noe som er brukervennlig og pålitelig.
 4. Guest

  Hva gjør du nå Chobo?

  Velkommen til Norge! Det finnes en rekke nettsteder der du kan søke etter leieboliger. Noen av de mest populære er Finn.no og Hybel.no. Men det kommer an på hva du leter etter – noen nettsteder er bedre for visse typer eiendommer eller områder av landet.
 5. Guest

  Hva gjør du nå Chobo?

  Hei! Jeg er nylig flyttet til Norge og er helt ny i leieboligmarkedet her. Jeg føler meg litt overveldet med alle mulighetene og vet ikke helt hvor jeg skal starte. Kan noen anbefale en god nettside hvor jeg kan søke etter leieboliger?
 6. Jeg venter på lotto millionene. Da skal jeg betale folk for å spille CSS office only med meg.
 7. Har fått RTS dilla igjen med Company of Heroes 3. Noen andre som spiller?
 8. Photon

  Spam poster

  Jeg skjulte sånn ørten topics i uka for en stund tilbake, ser ut som om det har roet seg ned litt siste måneden nå.
 9. Jeg henger på en discord som heter "Nerdelandslaget", er litt aktivitet der iaffal. Ellers vet jeg ikke om så mange norske communities.
 10. Jeg er innom en gang i halvåret. Nå bannet jeg alle spam-bottene jeg kunne finne. Alt for å utsette å stryke skjorta til i morgen
 11. Hei Pastor. Jeg har gjort en liten opprydd nå, og skal følge med litt videre. Hvis bottene fortsetter å komme så skal vi se på muligheten for å forbedre recaptcha'en ved registrering. Hvis du fremdeles vil ha din konto slettet så kan du sende meg en DM, så kan jeg permanent slette kontoen din.
 12. Er innom veldig sporadisk av rent nostalgiske årsaker, men ser ikke helt poenget med å poste lengre. Kun fordi jeg ikke lengre er en 12 år gammel pest og plage dere alle kan elske å hate. Som en nå relativt "voksen" person så har jeg neppe noe interessant å tilføre livene deres med Jokes aside; takk til bf.no og de som har vanket her opp igjennom årene for alle gode minner og opplevelser dere har tilført mitt liv - in-game og ellers! Selv om jeg sikkert var mest til irritasjon for dere https://www.youtube.com/watch?v=lnk_Qbprz3U
 13. Ett helt år uten en eneste ban. Snakk om å ha blitt voksen! Er det noen discord folk henger på om dagen? Finnes det kanskje en bf.no discord?
 14. Tviler jeg på :p. Tror alt er dødt her. Vet ikke hvem som fortsatt betaler for at domenet og siden holder seg oppe.
 15. Haha.. Hadde faktisk ikke forventet svar! Er office only fortsatt oppe og går?
 16. blir vel aldri for gammel. Selv spiller jeg nesten bare Apex Legends og litt Among Us multiplayer
 17. Er vi snart klare for fight eller er vi alle i en pensjonistalder nå?
 18. Jeg synes grafikken/visuelle stilen er veldig god egentlig. Nei, det er ikke E3 høyder på det, men det var vel nesten for godt til å være sant når de viste oss det. [De sa vel at de hadde nedgradert det ikke lang tid etter E3] https://get-mobdro.com/home/
 19. Alt i alt likte jeg betaen veldig godt de først 8-10 timene, til det da begynte å bli litt kjedelig og ensformig, men 8-10t med morro med en beta er jeg kjempehappy med og synes ikke man burde forvente så mye mer av. https://get-mobdro.com/home/
 20. PASTOR

  Spam poster

  Det er mye spamposter på forumet. Hvordan kan jeg slette kontoen min? mvh Pastoren
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...